Reference


S.T.R. “VATROPREVENT”
veleprodaja protivpožarne i HTZ opreme
Sibinjanin Janka 36,

Čubrilo Jovan: 063 544 966

Čubrilo Andrej: 063 82 52 390
Firma „VatroPrevent” je osnovana sa ciljem da našim kupcima obezbedimo protivpožarnu i HTZ opremu na evropskom nivou. Baš zbog toga negujemo direktnu vezu sa proizvođačima i sa preduzetnicima. Zahvaljujući dobroj saradnji postignuli smo da cene prometane robe, i usluge budu što povoljnije.

Zovem se Čubrilo Jovan ja sam osnivač firme. Član sam kanjiškog Dobrovoljog vatrogasnog društva već 34 godina, a komandir sam 15 godina. 1996. godine sam počeo da sarađujem sa firmom „Gasop”.

Našoj radnji je bitan kvalitet zato robu dobavljamo od najbolje domaće i inostrane firme (Plasman Beočin, Matica Beograd, GASOP member of Pastor Group, Vatrosprem Beograd).

Na našoj paleti nalaze se i sledeće robe:

Ručni aparati S-1, S-2, S-3, S-6, S-9, punjeni su prahom A, B, C, pod stalnim pritiskom. Prah je atestiran i nije štetan za okolinu. Koriste se u automobilima zajedno sa CO2 aparatima kao što su npr. CO2 od 5 kg i CO2 od 10kg.

Od protivpožarnih aparata bi istakao samo najvažnije proizvode: nadzemni i podzemni hidranti, zidni hidrantski ormani sa kompletnom opremom ili bez, usisna creva, usisne korpe, stabilne-, slepe-, usisne spojke, mlaznice, univerzalni ključevi i ključevi za hidrant.

HTZ oprema i prateći pribor. Po zahtevima kupca možemo sve da nabavimo.