Konferencija o elektronskom poslovanju „eTalk“ od 13. do 15. oktobra u Subotici

Vesti

Kompanija MFC, u saradnji sa Euro IT Forumom i Udruženjem e-Razvoj, a pod pokroviteljstvom Privredne komore Srbije i Ministarstva za telekomunikacije i informaciono društvo, organizovaće od 13. do 15. oktobra prvu konferenciju o elektronskom poslovanju u Srbiji sa aspekta zakona i prakse.

Konferencija „eTalk“ biće održana u Subotici, u hotelu „Patria“, a kako su naveli organizatori njena misija je da edukuje opštu javnost po pitanju značaja digitalne ekonomije, da poveže zakonsku regulativu u oblasti ICT-a sa praktičnim stranama njene primene i predstavi inovacije i mogućnosti pristupa fondovima EU, kao i izvoznim potencijalima srpske IT industrije. Konferenciju će otvoriti državni sekretar u Ministarstvu za telekomunikacije i informaciono društo, Miloš Stevanović, a zatvoriće ministarka Jasna Matić.

Svoj doprinos podsticaju razvoja i unapređenja oblasti ICT-a u Srbiji, kroz učešće na „eTalk“ konferenciji, daće i predstavnici organa javne uprave i lokalne samouprave, IT profesionalci zaposleni u javnom sektoru, IT stručnjaci iz renomiranih domaćih i stranih IT kompanija koje se bave razvojem i implementacijom e-Governance rešenja.

e-kapija, 13.09.2010.