Efikasnije i fleksibilnije elektronsko bankarstvo – WEB SME nova usluga ProCredit banke

Vesti

ProCredit banka unapredila je svoje poslovanje uvođenjem WEB SME usluge, koja je namenjena malim i srednjim preduzećima i preduzetnicima.

– Usluga je nastala u saradnji sa kompanijom „Halcom“ i namenjena je pravnim licima koja obavljaju dinarski platni promet i za razliku od postojećih rešenja za elektronsko bankarstvo, koja podrazumevaju postojanje kartice i čitača, jedinstvena je po tome što se koristi uz pomoć sertifikata koji se nalazi na USB memoriji – saopšteno je iz ProCredit banke.

Takođe, korisnicima pruža značajno veću fleksibilnost i olakšava pristup računima i vršenje transakcija nezavisno od lokacije i računara koji koriste jer za korišćenje WEB SME nije potrebna instalacija posebne aplikacije na računar. Jedini uslov je postojanje internet veze i instalacija sigurnosne komponente koja se može pronaći na veb sajtovima preduzeća „Halcom“ i ProCredit banke.

– U promotivnom periodu, u sklopu specijalne ponude ProCredit banke koja važi do kraja februara 2011. godine, klijenti koji se odluče za WEB SME aplikaciju za pravna lica biće oslobođeni plaćanja mesečne naknade za internet bankarstvo u prvih 6 meseci korišćenja. Provizije za naloge koji se realizuju kroz aplikacije za internet bankarstvo su 30% niže u odnosu na provizije za naloge koji se donesu u ekspozituru – navodi se u saopštenju ProCredit banke.