NAUČNO-TEHNOLOŠKI PARK BEOGRAD – Raising Starts

Konkursi

NAUČNO-TEHNOLOŠKI PARK BEOGRAD

Raising Starts

Pred vama je prijava za Raising Starts, prvi pre-seed program u Srbiji, koji startap timovima i kompanijama u najranijim fazama razvoja inovativnih proizvoda i usluga donosi sveobuhvatnu stručnu i finansijsku podršku. Program obuhvata intenzivne obuke za razvoj biznisa, rad 1 na 1 sa mentorima i do 20.000 CHF bespovratno (no equty) za pokrivanje troškova namenjenih izradi prototipa, razvoj biznis modela, istraživanju tržišta, testiranju prvih kupaca, zaštiti intelektualne svojine i ostalih troškova vezanih za razvoj novih proizvoda ili usluga.

Program realizuje Naučno-tehnološki park Beograd u partnerstvu sa Naučno-tehnološkim parkom Niš i Naučno-tehnološkim parkom Čačak, uz podršku Vlade Švajcarske.

Prijava je ista za učešće u programu u sva tri parka, potrebno je samo izabrati NTP prema regionu/području u kojem želite da se prijavite i u kojem želite da razvijate svoju poslovnu ideju.

Da biste započeli i popunili prijavu za učešće na programu, potrebno je najpre da registrujete svoj profil. Nakon registracije profila na mejl koji ste uneli dobićete verifikacioni link koji vas dalje vodi na prijavu.

U nastavku takođe, možete informativno pogledati pitanja koja vas čekaju u samoj prijavi.
Važna napomena: Jednom kada budete krenuli sa popunjavanjem prijave, molimo vas da pažljivo pročitate pitanja, popunite prijavu, i budete što precizniji u odgovorima kako bi prijava bila adekvatno ocenjena. Nedovoljno sadržajno popunjene prijave biće slabije ocenjene. Pre popunjavanja prijavnog obrasca obavezno pročitajte Javni poziv i vodič kroz Raising Starts program.

U Prilogu 1 Vodiča (strana 17) pogledajte detaljno uputstvo kojim se definiše faza razvoja startapa u kontekstu ovog Programa.

Prijave se podnose elektronskim putem do 28.12.2022. u podne.

Ukoliko imate nekih pitanja slobodno nas kontaktirajte na: info@ntpark.rs

Detaljnije