EVROPSKA KOMISIJA – Opšti poziv za podnošenje Erazmus+ prijava za 2023. godinu

Konkursi

EVROPSKA KOMISIJA

Opšti poziv za podnošenje Erazmus+ prijava za 2023. godinu

Evropska komisija je objavila novi Erazmus+ Opšti poziv za podnošenje predloga projekata za 2023. godinu u kojem su detaljno opisane sve vrste projekata i rokovi za sve pojedinačne komponente programa.

Status Republike Srbije kao zemlje pridružene Programu se nastavlja i u novom pozivu, što znači da ustanove i organizacije imaju mogućnost da punopravno učestvuju u svim delovima Erazmus+ programa, kao koordinatori ili partneri. Više detalja o pravilima i mogućnostima učešća možete pronaći u Erazmus+ Programskom vodiču za 2023. godinu.

Pregled svih vrsta projekata u kojima Srbija može da učestvuje, kao i rokova u okviru ovog Konkursa, možete pogledati na stranici Kalendar rokova.

Fondacija Tempus pruža kontinuiranu podršku svima koji su zainteresovani za podnošenje projekata u okviru Erazmus+ programa. U sklopu podrške, Fondacija svake godine organizuje besplatne radionice za pisanje Erazmus+ projekata, a tačne termine i registracione formulare objavićemo uskoro.

Pored toga, Fondacija pruža podršku i putem konsultacija za razvoj projektnih ideja svima koji žele da podnesu prijave za projekte u Opštem pozivu za 2023. godinu. Zainteresovani mogu posetiti Informativni centar Fondacije Tempus na Terazijama 39 (I sprat), svakog radnog dana 9-17 časova bez prethodne najave ili kancelariju u ulici Žabljačka 12, uz prethodno zakazivanje.

Izvor