Javni poziv za dodelu bespovratnih sredstava za započinjanje ili proširenje poslovne aktivnosti

Konkursi

jobPOKRENI SE ZA POSAO

Javni poziv za dodelu bespovratnih sredstava za započinjanje ili proširenje poslovne aktivnosti

Program „Pokreni se za posao“ pomaže ljudima koji žele da pokrenu ili unaprede sopstveni biznis. Svi građani sa dobrom poslovnom idejom iz cele Srbije mogu da postanu korisnici ovog programa. Putem ovog programa, koji sporovodi udruženje građana ENECA iz Niša, kompanija Philip Morris dodeljuje bespovratna sredstva do 200.000 dinara za kupovinu neophodne opreme za pokretanje malih i porodičnih preduzeća. Osim sredstava za kupovinu opreme, budućim preduzetnicima su  obezbeđene poslovne i stručne obuke, kao i stalna savetodavna pomoć od strane ekonomskih stručnjaka.

Ukoliko imaš preduzetnički duh i dobru poslovnu ideju koju želiš da ostvariš, prijavi se za program „Pokreni se za posao!“. Možda baš ti postaneš jedan od 100 preduzetnika širom Srbije koji će ove godine osnovati ili unaprediti sopstveni posao.

U poslednje tri godine, u okviru programa je osnovano ili unapređeno 160 malih porodičnih preduzeća koja uspešno posluju, a ukupan broj upošljenih u ovim preduzećima je preko 600 ljudi.

Uradi nešto za sebe! Pokreni se za posao!

Štа Prоgrаm оbеzbеđuје?
Prоgrаm „Pоkrеni sе zа pоsао!“ оbеzbеđuје:
•    bespovratna sredstva u iznosu do 200.000 dinara u vidu opreme neophodne zа pokretanje ili unаprеđеnjе preduzetničke delatnosti
•    poslovne i stručne obuke
•    stalnu savetodavnu pomoć od strane ekonomskih stručnjaka

Kоmе је prоgrаm nаmеnjеn?
„Pоkrеni sе zа pоsао!“ je program namenjen osobama sa dobrom poslovnom idejom iz cele Srbije. Namenjen je osobama kоје krаsi prеduzеtnički duh, аli im zbоg sоciјаlnоg stаtusа nisu dоstupni krеditi kоmеrciјаlnih bаnаkа.

Uslovi konkursa:
•    Prebivalište ili boravište na teritoriji Republike Srbije
•    Dobra i održiva poslovna ideju za započinjanje ili unapređenje sopstvenog biznisa
•    Popunjen prijavni obrazac

PREUZMI PRIJAVNI OBRAZAC

Rok za prijavljivanje:
Do 28. februara 2013. Godine

Odabir kandidata
Kandidati koji zadovolje socijalne i ekonomske kriterijume biće kontaktirani nakon prvog kruga  konkursa u cilju odabira finalnih korisnika sredstava.
Možete nas kontaktirati telefonom na 018/240-306 i 018/528-228 od ponedeljka do petka od 08 do 16 časova ili mejlom na pokrenisezaposao@eneca.org.rs

Link