Prezentacija Javnih poziva Nacionalne službe za zapošljavanje i Pokrajinskog sekretarijata za rad

Vesti

Prezentacija Javnih poziva Nacionalne službe za zapošljavanje i Pokrajinskog sekretarijata za rad

Obaveštavam Vas, da će se u prostorijama Regionalne privredne komore Kikinda, u Kikindi, Trg srpskih dobrovoljaca br.48, dana 12.03.2012. godine (ponedeljak) sa početkom u 12:00h, održati prezentacija Javnih poziva Nacionalne službe za zapošljavanje i pokrajinskog sekretarijata za rad, zapošljavanje i ravnopravnost polova, AP Vojvodine.

Organizatori skupa su RPK Kikinda i Pokrajinska služba za zapošljavanje Nacionalne službe za zapošljavanje.Prezentaciju će održati, g-din Dragan Petrović, koordinator aktivnih mera zapošljavanja sa saradnicima iz Pokrajinske službe za zapošljavanje.

Prisutnima će biti predstavljeni aktuelni i planirani programi zapošljavanja, i to:
–         Novo zapošljavanje Republika –NSZ
–         Novo zapošljavanje APV
–         Samozapošljavanje Republika –NSZ
–         Samozapošljavanje APV
–         Stručna praksa bez zasnivanja radnog odnosa
–         Obuke za poznatog poslodavca

Republika Srbija je ove godine republičkim budžetom namenila višestruko manji iznos sredstava za zapošljavanje, te će shodno tome biti manji broj konkursa i manji iznos sredstava po konkursu.

Molimo Vas da, ukoliko je Vaša firma zainteresovana za neki od oblika subvencionisanog zapošljavanja, neko od Vaših zaposlenih prisustvuje prezentaciji i upozna se sa uslovima konkurisanja, što je vrlo bitno jer su rokovi za konkurisanje kraći, a ukupan iznos izdvojenih sredstava za programe pomoći manji.

Svoje učešće na prezentaciji zainteresovani mogu potvrditi do petka (09.03.2012. godine) na tel.: 0230/21-080 ili 21-173 odnosno e-mail: tibor.horvat@rpk-ki.co.rs ili tibor.horvat@komora.net.

شات