Otvoren konkurs "Sjaj neba weba – sajt na dar"

Vesti

Podrška firmama za razvoj kvaliteta Internet nastupa

Od 10. oktobra domaća mala i srednja preduzeća će moći da konkurišu za učešće u projektu „Sjaj cialis 20mg one a day neba weba – sajt na dar“ koju realizuje „Krojačeva škola“ web dizajna uz podršku Ministarstva za telekomunikacije i informaciono društvo.

Kao deo nekomercijalnog projekta, odabrane firme će na dar dobiti poslovni web sajt koji će za njih realizovati učenici „Krojačeve škole“, budući web dizajneri.

Cilj projekta je da se i na ovaj način unapredi kvalitet internet nastupa domaćih firmi, kao i da učenici tokom školovanja dobiju reference i budu temeljno upoznati sa praktičnom stranom svog posla i tržišnog nastupa – od upoznavanja sa klijentom i razumevanja zahteva, preko izrade rešenja i sajta, do postavljanja i predaje projekta i pravljenja marketing kampanje. Budući da su učenici „Krojačeve škole“ vođeni od strane uspešnih web stručnjaka, sajtovi za firme se rade u skladu sa svim potvrđenim aktuelnim web standardima.

Sajt koji će firme dobiti činiće do sedam statičkih strana, modul za samostalno ažuriranje sadržaja po izboru, a obezbeđen je i besplatan jednogodišnji hosting. Jesenja klasa učenika će imati priliku da realizuje sajtove za dve ovogodišnje dobitnice nagrada „Cvet uspeha za ženu zmaja“, u saradnji sa Udruženjem poslovnih žena Srbije.

Više informacija o uslovima učešća na stalnom konkursu „Sjaj neba weba – sajt na dar“ zainteresovane firme mogu dobiti na sajtu www.krojacevaskola.com.