Konkurs „Sjaj neba weba – sajt na dar“

Konkursi

KROJAČEVA ŠKOLA WEB DIZAJNA

Konkurs „Sjaj neba weba – sajt na dar“

Otvoren je konkurs za domaća mala i srednja preduzeća za učešće u projektu „Sjaj neba weba – sajt na dar“ koju realizuje Krojačeva škola web dizajna uz podršku Ministarstva za telekomunikacije i informacione tehnologije.

U okviru ovog nekomercijalnog projekta, odabrane firme će na dar dobiti poslovni web sajt koji će za njih realizovati učenici Krojačeve škole, budući web dizajneri.

Sajt koji će firme dobiti činiće:

– do 7 statičkih strana (pr. Početna, O nama, Proizvodi, Reference, Kontakt…)
– CMS modul za samostalno ažuriranje sadržaja, po izboru (Novosti, Galerija ili Proizvodi/Usluge)
– jednogodišnji hosting


NAČIN PRIJAVE:

Pravo učešća imaju domaća mala i srednja preduzeća i preduzetnici
Prijava se vrši na mail info@krojacevaskola.com
Subject mail-a: Prijava za konkurs „Sjaj neba weba“
U telu mail-a dostaviti: kratak opis delatnosti firme i dosadašnjih postignutih rezultata, kontakt podatke ovlašćene osobe, kao i kratak opis sajta koji bi izradili učenici Krojačeve škole.

Dodatne informacije: 011 3162 710, radnim danom od 10.00 do 17.00 časova.

NAPOMENA: Konkurs je stalnog karaktera, a prednost će imati firme za koje komisija stekne uvid o profesionalnom i odgovornom poslovanju, kao i one za koje oceni da će nastup na internetu doprineti unapređenju poslovanja, a učenicima biti dobra referenca.

Cilj projekta je da se i na ovaj način unapredi kvalitet internet nastupa domaćih firmi, kao i da učenici tokom školovanja dobiju reference i budu temeljno upoznati sa praktičnom stranom svog posla i tržišnog nastupa – od upoznavanja sa klijentom i razumevanja zahteva, preko izrade rešenja i sajta, do postavljanja i predaje projekta i pravljenja marketing kampanje. Budući da su učenici Krojačeve škole vođeni od strane uspešnih web stručnjaka, sajtovi za firme se rade u skladu sa svim potvrđenim aktuelnim web standardima.

NAJVAŽNIJI CILJ: Podrška firmama za razvoj internet nastupa i obezbeđivanje prestižne reference i preporuke učenicima Krojačeve škole web dizajna.

POGLEDAJTE DOSADAŠNJE RADOVE „Sjaj neba weba – sajt na dar“.