V. Međunarodni i regionalni sajam privrede – Subotica 2011.

Vesti

u periodu od 24. do 27. avgusta 2011. godine u Subotici

Vođeni višegodišnjim pozitivnim iskustvom organizovanja i održavanja sajma privrede i opštoj zainteresovanosti da ova manifestacija postane tradicionalna priredba koja bi okupljala značajne preduzetnike, i ove godine ćemo organizovati sajam u Subotici. Pored preduzeća i preduzetnika iz naše zemlje, a pre svega iz Vojvodine, svoje prisustvo su najavili preduzeća i poslovni ljudi iz celog regiona, kao što su Mađarska i Hrvatska.

Subotica je najrazvijeniji privredni, kulturni i saobraćajni centar severne Bačke a pored toga se nalazi na granici sa Evropskom unijom. Zbog toga smatramo važnim da grad bude domaćin ove međunarodne i regionalne manifestacije, koja će svakako doprineti jačanju privrednih odnosa na ovim prostorima.
Tako ćemo u periodu od 24. do 27. avgusta organizovati V Međunarodni i regionalni sajam privrede – Subotica 2011 u Subotici u Hali sportova.

Prateće manifestacije:
U stručnom delu domaći i inostrani gosti će održavati predavanja. Pored toga, privrednici će na poslovnim sastancima imati priliku da se upoznaju i razmene mišljenja i iskustva. Ove godine pružamo mogućnost promocije proizvoda prema potrebama i programu Izlagača, odnosno prema prirodi eksponata, u vidu prezentacije, degustacije, isprobavanja proizvoda i tome slično. U predvorju-foajeu Hale sportova na tipskim tezgama će se održavati vašar narodnih rukotvorina.

Cilj sajma
V Međunarodni i regionalni sajam  privrede – Subotica 2011 nudi prostor i mogućnost za predstavljanje, upoznavanje i stručne kontakte za preduzetnike iz Srbije i iz država u okruženju, odnosno doprinosi izgradnji i jačanju prekogranične saradnje. Želja nam je da prikažemo i komunalna preduzeća našeg grada i to posebno sa aspekta servisa građana Subotice.

Naša vizija jeste da ova manifestacija bude mesto razmene informacija i edukacije, ali isto tako i mesto pokretanja novih ideja koje će našu privredu učiniti konkurentnijom na evropskom i svetskom tržištu.

Izvor: Subotički sajam