Preduzmi nešto

Vesti

Konkurs za mlade preduzetnike za besplatnu podršku iskusnih menadžera

„Smart Kolektiv“ i Forum poslovnih lidera pozvali su mlade preduzetnike i preduzetnice sa teritorije Srbije da se prijave za besplatnu podršku iskusnih menadžera – biznis mentora koji će im volonterski pomoći da razviju poslovanje i preduzetnički potencijal radeći sa njima tokom godinu dana, dva do četiri sata mesečno.

Konkurs se realizuje u okviru projekta „Preduzmi nešto! – Biznis mentorstva za mlade preduzetinke“, i namenjen je mladim ljudima (uzrasta do 30 godina) koji su najranije 2008. godine registrovali preduzeće/preduzetničku radnju i potrebna im je podrška da unaprede svoje poslovanje. Konkurs će biti otvoren do 15. decembra.

Projekat realizuju „Smart Kolektiv“ i Forum poslovnih lidera, a finansira Ministarstvo omladine i sporta u okviru konkursa za realizaciju ključnih smernica Nacionalne strategije za mlade 2009. i 2010. godine. Vreme i veštine svojih zaposlenih za program doniraju kompanije „Holcim“, „Državna lutrija Srbije“, „Droga Kolinska“, KPMG, „Coca-Cola Hellenic“, „PricewaterhouseCoopers“ i „VIP mobile“.

Sve informacije o uslovima konkursa i potrebnoj dokumentaciji dostupne su na internet stranama www.smartkolektiv.org i www.fpl.rs