NLB – Organic konkurs

Konkursi

NLB

Organic konkurs

2.500.000 dinara za najbolje održive ideje

Iskoristite pravu priliku i prijavite se na 12. NLB Organic konkurs koji organizuje NLB Komercijalna banka. Ove godine nagradićemo četiri prijave iz oblasti organske proizvodnje, prerade i ponude organskih proizvoda.

Pošaljite nam ideje koje će pomoći unapređenju vaše proizvodnje i ponude, a mi ćemo po izboru stručne komisije nagraditi četiri prijave. Hajde da zajedno iskoristimo pravu priliku za održivu budućnost!

Ko može da se prijavi?
Na konkursu mogu učestvovati:
• poljoprivredni proizvođači/prerađivači koji imaju registrovano poljoprivredno gazdinstvo, sertifikovani su ili su u procesu sertifikacije za organsku proizvodnju. Učešće je omogućeno i proizvođačima/prerađivačima koji imaju grupni sertifikat i ugovor sa organizatorom proizvodnje;
• uslužni/ugostiteljski objekti (restorani, kafići, maloprodajni objekti, hoteli, odmarališta i sl.) koji u svojoj ponudi imaju makar jedan proizvod organskog porekla iz Srbije i za koji je potrebno dostaviti sertifikat o poreklu.

Kada i kako se dostavljaju prijave?
Prijave možete dostaviti u periodu od 24. marta do 2. maja 2023. godine elektronskim putem na adresu: organic@nlbkb.rs, sa naznakom „Prijava za 12. Organic konkurs”.

Kako izgleda sistem nagrađivanja?
NLB Komercijalna banka je za 12. NLB Organic konkurs obezbedila nagradni fond od 2.500.000 dinara za prijave iz oblasti organske proizvodnje, prerade i ponude organskih proizvoda. Nagrade će biti raspodeljene na sledeći način:
• poljoprivredni proizvođač/prerađivač – glavna nagrada: 1.000.000 dinara.
o pored glavne nagrade u okviru ove kategorije, biće dodeljene i dve specijalne nagrade: 500.000 dinara dami koja se bavi organskom proizvodnjom i 500.000 dinara mladoj osobi starosti do 40 godina koja se bavi organskom proizvodnjom.
• uslužni/ugostiteljski objekat – 500.000 dinara.

Detaljnije