Finansiranje programa u oblastima omladinskog sektora koji su odobreni od strane Evropske komisije

Konkursi

MINISTARSTVO OMLADINE I SPORTA

Javni konkurs za finansiranje i sufinansiranje programa i projekata u oblastima omladinskog sektora koji su odobreni od strane Evropske komisije kroz Erazmus+ program EU i programe prekogranične saradnje

Pravo učešća na konkursu:
Pravo učešća na konkursu imaju udruženja mladih, udruženja za mlade i njihovi savezi pod uslovom da su upisani u Jedinstvenu evidenciju udruženja mladih, udruženja za mlade i njihovih saveza u skladu sa Pravilnikom o sadržini i načinu vođenja jedinstvene evidencije udruženja mladih, udruženja za mlade i njihovih saveza („Službeni glasnik RS”, broj 1/12), koju vodi Ministarstvo omladine i sporta.

Rok i način prijavljivanja na konkurs:
Rok za dostavljanje predloga programa i projekata je 15 dana od dana objavljivanja konkursa, odnosno do 7. avgusta 2020. godine.
Konkursna dokumentacija se predaje na pisarnicu Ministarstva omladine i sporta ili šalje poštom (običnom poštom, post ekspres, kurirskom službom, pošiljkom sa potvrđenim uručenjem, dostavnom službom i sl.), s tim da je neophodno da konkursna dokumentacija poslata poštom stigne na pisarnicu u roku za konkurisanje, odnosno do 7. avgusta 2020. godine do 15:30 časova. Blagovremena je i prijava poslata preporučenom pošiljkom (sa oznakom „R” i brojem pošiljke) koja je predata pošti u roku za konkurisanje (zaključno sa poslednjim danom roka za konkurisanje).

Konkursna dokumentacija:
Konkursna dokumentacija sa Smernicama za podnosioce projekata dostupna je OVDE.

Dodatne informacije se mogu dobiti putem telefona +381 11 313-0923 ili putem elektronske pošte medjunarodna.saradnja@mos.gov.rs.

Izvor