Preduzetnički letnji kamp u Subotici

Vesti

PRIVREDNA KOMORA SRBIJE

Preduzetnički letnji kamp u Subotici

Otvorene su prijave za preduzetnički letnji kamp “Bootcamp Village” za učešće u interaktivnim radionicama za razvoj proizvoda.

“BOOTCAMP VILLAGE” je set radionica koje će se održati u periodu od 18-20. jula u Subotici u prostorijama Privredne komore Srbije, Regionalne privredne komore Severnobačkog upravnog okruga, Senćanski put broj 15.

Program radionica za razvoj proizvoda je namenjen preduzetnicima iz oblasti:

  1. Organski poljoprivredni proizvođači i proizvođači sa oznakom geografskog porekla (sertifikovani, u procesu sertifikacije, početnici…),
  2. Privrednici u turizmu iz ruralnih područja (smeštajni kapaciteti, ugostiteljski, sportski, etno, zabavni i drugi kapaciteti) i
  3. Umetničke, kreativne i radionice starih zanata.

Radionice su informativne i edukativno-praktične sa izrazito interaktivnim karakterom za povezivanje učesnika koji dolaze iz različitih privrednih oblasti. Takođe, radionice odlikuje rad u malim grupama na zajedničkim zadacima u vezi sa razovojem novih proizvoda, u čemu im najviše pomažu upravo njihove razlike.

S obzirom na složenost procesa razvoja novog proizvoda i zahtevnih uslova za realizovanje novih ideja, na radionicama će se obrađivati tri ključne teme kroz kombinaciju sticanja poslovnih i personalnih veština:

  1. Dostupni izvori finansiranja za preduzetnike (privreda, poljoprivreda, turizam i kreativne industrije),
  2. Razvoj proizvoda kroz elemente biznis plana i prijava za subvencije ili kredite,
  3. Izlazak na tržište, marketing i promocija novog proizvoda.

Program je inkluzivnog karaktera i omogućava preduzetnicima i profesionalcima iz osetljivih društvenih grupa da se prijave da učestvuju u prgramu.

Radionice će voditi predavači sa iskustvom u sprovođenju treninga fokusiranim na rezultate, mentori međunarodnih programa za razvoj poslovanja, članovi međunarodnih startap i investicionih takmičenja, profesionalni konsultanti iz sveta korporacija i javnih institucija i preduzetničkog života.

Prijava se šalje elektronski popunjavanjem obrasca na linku: PRIJAVA ZA BOOTCAMP VILLAGE

Broj mesta na radionicama je ograničen i spisak učesnika biće naknadno objavljen. Učesnicima van teritorije Subotice je obezbeđen smeštaj.

Rok za slanje prijava je 8. juli 2019.

Program realizuje organizacija Srbija startap uz podršku Privredne komore Srbije – Regionalne privredne komore Severnobačkog upravnog okruga, i drugih partnera, uz finansijsku podršku Ruske Federacije preko UNDP programa.

Dodatne informacije: info@serbiastartup.rs

Link