Konkurs “Cvet uspeha za ženu zmaja 2013″

Konkursi

udruzenje poslovnih zena srbijeUDRUŽENJE POSLOVNIH ŽENA SRBIJE

Konkurs “Cvet uspeha za ženu zmaja 2013″

Udruženje poslovnih žena Srbije poziva vas da se prijavite ili pošaljete svoje predloge uspešnih preduzetnica na sedmi konkurs za nagradu “Cvet uspeha za ženu zmaja 2013″.

Nagrada će se dodeliti u dve kategorije: za “najevropskiju žensku firmu” i za “najbolji model zapošljavanja”, kao i u potkategoriji “samozapošljavanje”.

“Cvet uspeha za ženu zmaja” je prva ustanovljena nagrada kojom se afirmišu uspešne preduzetnice u Srbiji i u poslednjih šest godina ovo priznanje dobilo je skoro 60 žena.
Kandidatkinje se mogu same prijaviti ili mogu biti nominovane. U pozivu za prijavu na konkurs potencijalne dobitnice nagrade će imati priliku da predstave svoj biznis i poslovnu biografiju u kojoj će obrazložiti svoju nominaciju u jednoj ili obe kategorije.

Nagrada je otvorena za sve poslovne žene koje imaju udela u vlasništvu preduzeća i dominiraju u upravljanju, bez obzira na vrstu delatnosti.

Detaljnije informacije o konkursu, upustvo za prijavljivanje, kao i upitnici za prijave nalaze se na ovoj stranici.

Rok za prijavu na konkurs je 30. jun 2013. godine.

Više informacija o samoj svečanosti dodele priznanja možete pogledati u prilogu Prve srpske televizije, medijskog partnera „Cveta uspeha 2012“:

Ovde možete preuzeti potrebnu dokumentaciju.