1.001 besplatni veb sajt za srpske preduzetnike

Vesti

„Srpske kablovske mreže“, u saradnji sa Registrom nacionalnog Internet domena Srbije(RNIDS), za 1.001 srpsku kompaniju koja nema svoju web prezentaciju omogućava njenu izradu i postavljanje, registraciju .co.rs domena bez naknade, kao i hostovanje prezentacije na SBB hostingu.

U ponudi je 5 različitih dizajn rešenja za sajt preduzetnika. Svako rešenje je jedinstveno po dizajnu i organizaciji, dok sva obuhvataju isti broj stranica i obim sadržaja. Sami sadržaji (tekstovi i fotografije) za sajtove pripremaju preduzetnik ili preduzeće u predefinisanom formatu, tj. u skladu sa uputstvima.

Ukoliko ste preduzetnik ili malo preduzeće, a nemate svoju web prezentaciju, možete se prijaviti ostavljajući svoje podatke. Nakon toga, tim SBB-a će vas kontaktirati, izabraćete jedan od pet ponuđenih modela prezentacije, dostaviti svoje tekstove i fotografije i, najzad, izaći na globalnu svetsku mrežu i predstaviti svoje poslovanje.

Osim nove prezentacije, svaki 1001 web sajt će dobiti svoje mesto i štand na Virtuelnom sajmu gde može da prezentuje svoje poslovanje prikazivanjem fotografija proizvoda, dokumenata ili video materijala. Uz 1001 web sajt preduzetnici i mala preduzeća dobijaju i Virtuelni štand sa 101 MB besplatnog uploada.

„Imajući u vidu da u Srbiji ima oko 300.000 registrovanih firmi, a samo oko 55.000 sajtova na .rs domenu, od čega su jedna četvrtina lični blogovi, potreba za ovom vrstom komunikacije je više nego očigledna“, navedeno je u saopštenju SBB-a.