Referenciák


KASZÁS JUDIT – KÖZGAZDÁSZ, ADÓSZAKTANÁCSADÓ

Az adóval és könyveléssel kapcsolatos szaktanácsadói teendőket végzem a Magyarkanizsai Ügyviteli Inkubátorban. A vállalkozókat, eltérő tevékenységi körükből kifolyólag, az adózás más és más területei érdeklik. Minden cég elsődleges célja a nyereséges ügyvitel. Az aktuális adótörvények nagy mértékben ösztönzik a befektetéseket és a munkahely teremtést, ennek köszönhetően közvetlenül csökkenthető a nyereségi adó.

Az üzleti tervek, különféle kalkulációk és ajánlatok, valamint az adórendeletek törvényes alkalmazásával kapcsolatos szaktanácsadás is a feladataim közé tartozik.

Rendkívül fontosnak tartom, hogy az ügyviteli inkubátorban működő vállalatok nyitottak az együttműködésre. Közös munkánk során kialakult egy igen kedvező munkakapcsolat, aminek az alapja a kölcsönös bizalom. A vállalatok különböző kérdésekkel, kérésekkel fordulnak hozzánk. Ténykedésünk során arra törekszünk, hogy igényeiket kielégítve, hozzájáruljunk vállalkozásuk sikeres működéséhez. A célunk közös, és reméljük, hogy sikerül azt megvalósítanunk.

Elérhetőség: 024 874 478