Szolgáltatások

Folyamatos pályázatfigyelés
Folyamatosan figyeljük a különbözo alapítványok, ügynökségek és minisztériumok által megjelentetett hazai és külföldi pályázatokat és keressük az új pályázati lehetoségeket. A megjelent pályázatokat honlapunkon és ingyenes hírlevelünk útján teszük közzé.
Szakmai tanácsadás
Irodánkat a polgárok naponta keresik hogy tanácsot kérjenek a projektírással kapcsolatban. Minden érdeklődőnek szívesen állunk a rendelkezésére és válaszolunk a feltett kérdéseire, szakmai tanácsot, illetve utasítást adunk a konkrét projektek kidolgozásával kapcsolatban.
Projektek írása és kidolgozása
A projektírást a helyi önkormányzat, a muvelodési-, oktatási és muvészeti intézmények, nemkormányzati szervek, polgárok társulása és a természetes személyek részére végezzük. Az iroda muködése óta, az iroda munkatársai nagy tapasztalatot szereztek a projektek írásában.
Pályázatíró tréningek
A szerzett tapasztalatainkat és ismereteinket, készek vagyunk átadni minden érdeklődő személynek. A tréningek és műhelyek szervezésekor modern módszereket alkalmazunk a tudás átvitelére és hasznos tanácsokat adunk a munka sikeresebb elvégzéséhez.
Angol, német, szerb és magyar fordítás
Ez a fajta szolgáltatásunk magába foglalja az említett nyelveken történo pályázatírást, a pályázati dokumentáció kidolgozását, valamint más szakmai anyagok nem hivatalos fordítását is.
Egyéb szakmai szolgáltatások
Szakmai tanácsadóink és közeli munkatársaink többéves tapasztalattal rendelkeznek a jogi, könyveloi és pénzügyi kérdésekben. Feladatünk, hogy hidat alkosson az érdekelt alanyok és ezek a szakemberek között, akikkel jól muködo szakmai kapcsolatot építettünk ki.

AZ ÜGYVITELI INKUBÁTOR RÖVID BEMUTATÁSA

Az ügyviteli inkubátorok már hazánkban is egyre nagyobb szerepet kapnak az induló kisvállalkozások kezdeti támogatásában. Lényege, hogy infrastruktúrát, helyet, ügyviteli és szakmai tartalmú szolgáltatásokat biztosítson kedvezményes díjazások mellett. Célja elsősorban a helyi gazdaságfejlesztés és a munkahelyteremtés ösztönzése. [+]