Referenciák


S.T.R. “VATROPREVENT”
önálló kereskedelmi vállalat tűz- és munkavédelmi berendezések, felszerelések nagykereskedése
Dózsa György 4
24420 Magyarkanizsa
Tel/fax: 024/873-151

A „VatroPrevent” cég, azzal a céllal jött létre, hogy európai színvonalú tűz- és munkavédelmi felszereléseket továbbítsuk vevőinknek. Ennek érdekében közvetlen kapcsolatokat tartunk fenn a gyártókkal és a tevékenységben kapcsolódó vállalkozásokkal, amelyek révén elértük, hogy az általunk forgalmazott termékekhez és vállalt szolgáltatásokhoz, legkedvezőbb áron jussanak hozzá ügyfeleink.

Csubrilo Jován vagyok a cég alapítója. Már 34 éve a magyarkanizsai Önkéntes Tűzoltó egyesület tagja, 15 éve parancsnoka. 1996-ban kezdtem el a vállalkozást a Gasop céggel együtműködve.

Cégünk a minőségre törekszik, ezért árukészletünket a legjobb hazai és külföldi gyártóktól szerezzük be (Plasman Beočin, Matica Beograd, GASOP member of Pastor Group, Vatrosprem Beograd).

Árupalettánkon a következő termékek is szerepelnek:

Kézi tűzoltókészülékek S-1, S-2, S-3, S-6, S-9, amelyek száraz porral vannak töltve, állandó nyomás alatt tartva. A por le van atesztálva, a környezetre nem káros. Ezeket a berendezéseket személygépkocsikban alaklmazzák, mellé széndioxiddal (CO2) töltött készülékeket használnak, pl CO2 – 5 kg, CO2 – 10 kg.

Az egyéb tűzvédelmi felszerelések közül csak a legfontosabbat emeljük ki: földfeletti és föld alatti tűzcsapok, tűzcsap szekrények üresen illetve komplett felszereléssel, szívótömlők átlagos méretben, szűrőkosár, stroc-, vak-, szívókapcsok, sugárcsövek, univerzális kulcsok, kulcs a tűzcsapokhoz.

Munkavédelmi ruhák (HTZ) és ezekhez tartozó eszközök.

Az ügyfél igényei szerint gazdag választékban minden megtalálható és megrendelhető irodánkban.
HTZ oprema i prateći pribor. Po zahtevima kupca možemo sve da nabavimo.