Jumpstarter

Konkursi

EIT

Jumpstarter

Imate inovativnu ideju i želite da pokrenete svoj posao?

Da li ste deo naučnog projektnog tima, inovator, naučnik, doktorand ili student master studija sa idejom o proizvodu ili usluzi koja ima potencijal da promeni postojeća tržišta u zdravstvu, poljoprivredno-prehrambenom sektoru, sirovinama, energetici, urbanoj mobilnosti ili proizvodnim sektorima? Da li želite da svoju ideju iznesete iz laboratorije na tržište? Onda je EIT Jumpstarter idealan za vas.

Kreativna zajednica, napredno znanje, jedinstveni program, stručni treneri i mentori, ovo je EIT Jumpstarter. Uz doprinos najboljih stručnjaka u klasi, kreativne zajednice, jedinstvenog znanja, naš cilj je da podržimo nosioce ideja da svoje ideje pretvore u posao. Pomažemo inovatorima i preduzetnicima da izgrade održiv poslovni model oko svoje ideje o inovativnom proizvodu ili usluzi, validiraju je i ako se pokaže da je njihova poslovna ideja održiva, podstičemo ih da registruju svoju kompaniju.

Šta ćete naučiti?
Tokom 8-mesečnih programa, naći ćete i potvrditi najbolji poslovni model za svoju inovativnu ideju. Kursevi se zasnivaju na lean start-up metodologiji iz Silicijumske doline prilagođenoj evropskom okruženju. Naučićete o tome kako da poboljšate svoj posao, o segmentaciji tržišta, vrednosti kupaca, finansijama, osnovama ulaganja, pravnim osnovama.

Dobićete podršku za putovanje i smeštaje tokom programa, a najbolji timovi u svakoj kategoriji imaće priliku da osvoje novčanu nagradu od 10.000 evra.

Rok za podnošenje prijave je do 10. aprila 2022.

Dodatne informacije i aplikacija: https://apply.eitjumpstarter.eu/

Detaljnije