Šesti konkurs NLB Banke za proizvodnju zdravih ideja

Konkursi

 NLB BANKA BEOGRAD

Šesti konkurs NLB Banke za proizvodnju zdravih ideja

Pozivamo organske proizvođače da pošalju svoje ideje za razvoj organske proizvodnje na svom gazdinstvu
NLB Banka Beograd i u 2017. godini, po šesti put, organizuje konkurs za najbolji projekat iz oblasti organske proizvodnje i prerade hrane

Kao društveno odgovorna kompanija, NLB Banka svojim NLB Organic konkursom želi da podrži i pomogne razvoj organske proizvodnje i prerade hrane u Srbiji, da doprinese njenoj promociji i time podstakne nove i postojeće poljoprivredne proizvođače i prerađivače da obogate znanja i povećaju  mogućnost da prošire svoju proizvodnju i preradu organske hrane.

Cilj konkursa je da poljoprivredni proizvođači i prerađivači organske hrane osmisle ideju koja može da doprinese razvoju njihove proizvodnje, a najbolji projekti će dobiti nagrade koje će im omogućiti da svoju ideju lakše započnu i uspešnije realizuju.

Stručna komisija, koju čine eminentni stručnjaci iz oblasti organske proizvodnje i predstavnici banke. Najbolji projekti, po oceni stručnog žirija, biće nagrađeni na sledeći način:
1. nagradom u iznosu neto 1.000.000 RSD (od čega se 300.000 RSD isplaćuje odmah na tekući račun registrovanog poljoprivrednog gazdinstva u NLB Banci, a ostatak od 700.000 RSD po priloženim fakturama vezanim za projekat).
2. nagradom u iznosu neto 300.000 RSD (isplata na tekuci račun u NLB Banci)
3. nagradom u iznosu neto 200.000 RSD (isplata na tekući račun u NLB Banci)

Projekti se dostavljaju od 21. februara do 21. aprila. 2017. godine.  

Detaljnije