Poziv za podnošenje prijava za realizaciju paketa podrške opštinskim i gradskim upravama

Konkursi
business teamwork - business men making a puzzle over a white background
business teamwork – business men making a puzzle over a white background

MINISTARSTVO DRŽAVNE UPRAVE I LOKALNE SAMOUPRAVE

Poziv za podnošenje prijava za realizaciju paketa podrške u 20 pilot gradova, opština i gradskih opština za unapređenje funkcije upravljanja ljudskim resursima.

U sklopu realizacije projekta Upravljanje ljudskim resursima u lokalnoj samoupravi,  koji u saradnji sa Ministarstvom državne uprave i lokalnu samouprave i Stalnom konferencijom gradova i opština, sprovodi Savet Evrope uz finansijsku podršku Evropske unije i Saveta Evrope, raspisuje se:

Poziv za podnošenje prijava za realizaciju paketa podrške u 20 pilot gradova, opština i gradskih opština za unapređenje funkcije upravljanja ljudskim resursima.

Pravo na učešće u pozivu za podnošenje prijava imaju  zainteresovani gradovi, opštine i gradske opštine u Republici Srbiji.

Paket podrške opštinskim i gradskim upravama podrazumeva pružanje EKSPERTSKE podrške i stručnog znanja u ključnim prioritetnim oblastima upravljanja ljudskim resursima u lokalnoj upravi, u skladu sa Zakonom o zaposlenima u autonomnim pokrajinama i jedinicama lokalne samouprave.

Rok za dostavljanje prijava je 20. oktobar 2016. godine do 17.00 časova.

Dokumentaciju i uputstva za prijavljivanje vam dostavljamo u prilogu, a takođe ih možete preuzeti na internet stranici Kancelarije Saveta Evrope u Beogradu (http://www.coe.int/belgrade), Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave (http://www.mduls.gov.rs/) i Stalne konferencije gradova i opština (http://www.skgo.org/).

Ovom prilikom vas takođe obaveštavamo da će Savet Evrope, u cilju detaljnog obrazloženja paketa podrške za unapređenje funkcije upravljanja ljudskim resursima kao i prijavne dokumentacije, organizovati info dane u sledećim gradovima:

  • Niš  – 27. septembar
  • Novi Sad –  28. septembar
  • Kragujevac  – 29. septembar
  • Beograd – 30. septembar

Poziv za učešće na info danima sa prijavnom dokumentacijom biće dostavljen svim gradskim i opštinskim upravama.

Za sve dodatne informacije i obrazloženja u vezi sa podnošenjem prijava možete  kontaktirati:

Kancelarija Saveta Evrope u Beogradu
Vesna Kahrimanović
koordinator projekta
Telefon: 011/ 71 55 508
e-mail : lsg.serbia@coe.int

Detaljnije