Pokreni se za posao

Konkursi

pokreni se za posaoENECA NIŠ

Pokreni se za posao

Program „Pokreni se za posao“ pomaže ljudima koji žele da pokrenu ili unaprede sopstveni biznis, a svi građani sa dobrom poslovnom idejom iz cele Srbije mogu da postanu korisnici ovog programa.

Nakon 278 malih porodičnih preduzeća, pokrenutih ili osnivanih u okviru Programa „Pokreni se za posao“ na teritorije cele Srbije i oko 1.000 ljudi kojima je omogućeno da se zaposle, kompanija Filip Moris i nastavlja da pomaže mladim preduzetnicima.

Program sprovodi udruženje građana ENEKA (www.eneca.org.rs) iz Niša, a zahvaljujući finansijskoj podršci kompanije Filip Moris biće dodeljena bespovratna sredstva u iznosu do 200.000 dinara za kupovinu neophodne opreme za pokretanje malih i porodičnih preduzeća. Osim toga, budućim preduzetnicima, obezbeđene su poslovne i stručne obuke, kao i stalna savetodavna pomoć.

O tome koliko je preduzetnički duh prisutan u Srbiji govori i podatak da se na prošlogodišnjem konkursu za 110 grantova prijavilo čak 3.300 potencijalnih korisnika.

Ukoliko imaš preduzetnički duh i dobru poslovnu ideju koju želiš da ostvariš, prijavi se za program „Pokreni se za posao!“. Možda baš ti postaneš jedan od 100 preduzetnika širom Srbije koji će ove godine osnovati ili unaprediti sopstveni posao.

Uradi nešto za sebe! Pokreni se za posao!

Ovogodišnji konkurs traje od 17. oktobra 2014. do 31. januara 2015. godine. Sve o detaljima konkursa možete pogledati na sajtu www.pokrenisezaposao.rs

Detalji