Takmičenje za najbolju tehnološku inovaciju 2014

Vesti

inovacijeU toku je prijavljivanje učesnika na deseto Takmičenje za najbolju tehnološku inovaciju u Srbiji. Rok za prijavu je 10. jun 2014.

Cilj takmičenja je podrška kompanijama i pojedincima (potencijalnim preduzetnicima) koji su spremni i sposobni da sopstvene ideje i inovacije iznesu na tržište.

Takmičenje počinje obukama zakazanim za 20. jun, a završava se velikim finalom, koje će biti održano u poslednjoj nedelji decembra, uz direktan TV prenos na RTS2.

ŠTA DOBIJAJU TAKMIČARI:

  • novčane nagrade
  • besplatna edukacija kroz treninge (četiri dvodnevna i jedan jednodnevni trening) i konsalting
  • medijska promocija tokom i nakon takmičenja.

Početni nagradni fond iznosi 5.000.000 dinara.

PRIJAVLJIVANJE

Pravo učešća imaju samo timovi, i to sa najmanje tri člana. Na takmičenju mogu učestvovati svi stanovnici Srbije, nezavisno od godina starosti, pola ili obrazovanja. Inovacije mogu obuhvatati različite kategorije – od inovativnih rešenja za plasman jednostavnih proizvoda, koji se već vekovima prave na ovim prostorima, pa do visokih tehnologija.

Prijavljivanje takmičara se vrši kao i prethodnih godina, putem interneta, na adresi www.inovacija.org, a rok za prijavu је 10. jun 2014.

Organizator takmičenja je Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, a pomoć u realizaciji pružaju Fakultet tehničkih nauka iz Novog Sada, Privredna komora Srbije, Zavod za intelektualnu svojinu i RTS.

Link