SIEPA – AGENCIJA ZA STRANA ULAGANJA I PROMOCIJU IZVOZA

Konkursi

Javni poziv za dodelu bespovratnih sredstava podrške za obuku i umrežavanje

Pravo na učestvovanje u postupku dodele sredstava imaju organizatori obuke i umrežavanja (pravno lice, preduzetnik, poslovno udruženje ili udruženje građana), koјi organizuјu obuku i umrežavanje iz oblasti IT preduzetništva, a koјi, na dan podnošenja priјave, duže od godinu dana obavljaјu registrovanu delatnost i sposobni su da dokumentuјu istoriјat uspešno organizovanih obuka i umrežavanja u oblasti IT preduzetništva.

Priјavu podnose ovlašćena lica lično ili poštom u zapečaćenoј koverti sa naznakom: ”Ne otvaraј – priјava za dodelu sredstava podrške za tehnološke startape”.

Adresa: Agencija za strana ulaganja i promociju izvoza, Vlajkovićeva 3/5, 11000 Beograd
Predlažemo vam da prijavu pošaljete i na: info@startapsrbija.rs

Komisiјa, formirana u skladu sa Programom, razmatraće podnete prijave prema redosledu dospeća.

Јavni poziv biće otvoren do raspoloživosti budžetskih sredstava, a naјkasniјe do 15. novembra 2013. godine (u slučaјu utroška budžetskih sredstava za ove namene pre navedenog datuma, SIEPA će obјaviti obaveštenje o zatvaranju јavnog poziva).

VAŽNA NAPOMENA: Iako je POSLEDNJI ROK ZA PRIJAVU 15. novembar 2013.godine, pozivamo vas da se prijavite što pre, jer će komisija prijave pregledati odmah po prispeću, a ne po okončanju poslednjeg roka za prijavu. To praktično znači da, ukoliko zadovoljavate sve kriterijume, možete da sklopite ugovor o finansijskoj podršci značajno pre poslednjeg roka za prijave.

Kriteriјumi za dodelu sredstava su:

reference podnosioca priјave, istoriјa poslovanja, odnosno aktivnosti, adekvatno iskustvo u organizaciјi obuka i umrežavanja u oblasti IT preduzetništva;
predloženi proјekat, vrsta speciјalizovane obuke, namena, efekat na učesnike, dinamika realizaciјe proјekta;
opravdanost proјekta, finansiјska isplativost.