Poslovanje sa Rusijom i državama bivšeg Sovjetskog Saveza – RPK Kikinda, 17. april

Vesti

CEC logoRegionalna privredna komora Kikinda najavljuje sastanak sa predstavnicima konsultanstske kuće „Creative expert consulting“  ( CEC )  iz Budimpešte koja pruža usluge pomoći nastupa i prodaje na tržištu bivšeg SSSRa, a prevashodno Rusije, Ukrajine i Kazahstana.

Inače, „CEC“ održava kontakt sa oko 15.000 ruskih firmi iz različitih oblasti i njihov posao je da na zahtev domaćeg partnera nađu kupca u Rusiji ili tržištu bivšeg Sovjetskog Saveza, sa njim organizuju razgovor o poslu i potpisivanje ugovora, obezbede podatke o uslovima prodaje, organizuju izvoz, transport, carinjenje, a po dogovoru i da budu ovlašćeni predstavnik klijenta u navedenoj državi. Takođe, „CEC“ je u prilici da zastupa firme i lokalne samouprave u traženju potencijalnih investitora, tako da treba voditi računa i o tom aspektu saradnje. „CEC“ ima zastupništvo  u Novom Sadu, između ostalog i zbog Sporazuma o slobodnoj trgovini između Srbije i Rusije, jer u tome vidi šansu za veći plasman robe sa ovih prostora na veliko tržište, kakvo je rusko. Praktično, moguće je zastupanje svih firmi bez obzira na delatnost, od prehrambenog sektora, metalske, tekstilne i IT industrije, do turizma i drugih usluga…

Sastanak sa njihovim regionalnim direktorom planiran je u sredu, 17. aprila i on će biti održan u prostorijama Regionalne privredne komore Kikinda sa početkom u 11:00 sati.

Mole se zainteresovani da se što pre prijave pošto je broj mesta ograničen.

Prijave dostavite na: sasa.tanackov@rpk-ki.co.rs  ili telefonom na 0230 / 21 – 080.

Link