Sufinansiranje nabavke montažnih suvenirnica

Konkursi

POKRAJINSKI SEKRETARIJAT ZA RAD, ZAPOŠLJAVANJE I RAVNOPRAVNOST POLOVA

Konkurs za dodelu bespovratnih sredstava gradovima i opštinama sa teritorije AP Vojvodine za sufinansiranje nabavke montažnih suvenirnica

Pokrajinski sekretarijat za rad, zapošljavanje i ravnopravnost polova, shodno Pokrajinskoj skupštinskoj odluci o budžetu AP Vojvodine za 2011. godinu dodeljuje bespovratna sredstva u iznosu od 1.200.000,00 dinara (slovima:miliondvestotinehiljadadinara) gradovima i opštinama sa teritorije AP Vojvodine radi ufinansiranja nabavke montažnih suvenirnica.

CILjEVI FINANSIRANjA:
– razvijanje vojvođanskog turističkog i privrednog potencijala,
– ekonomsko osnaživanje seoskih žena sa teritorije AP Vojvodine.

USLOVI KONKURSA:
1. Pravo učešća na Konkursu imaju gradovi i opštine sa teritorije AP Vojvodine.

2. Podnosilac može aplicirati samo za sredstva za nabavku jedne montažne suvenirnice u iznosu od 400.000,00 dinara (slovima: četiristotinehiljadadinara).

3. Podnosilac prijave dostavlja sledeću dokumentaciju:
– podatke o podnosiocu,
– podatke o predloženoj lokaciji na kojoj bi se montirala suvenirnica,
– spisak registrovanih udruženja žena sa teritorije grada ili opštine,
– opis dosadašnjih aktivnosti udruženja žena (manifestacije, kulturni događaji, negovanje starih zanata i dr.) i
– predlog projekta aktivnosti i pratećih procedura za postavljanje suvenirnice koje će grad ili opština preduzeti kako bi se ista stavila u funkciju (dozvole, saglasnosti i dr.), kao i program rada i namene suvenirnice.

Dokumentacija se dostavlja u zatvorenoj koverti na adresu:
Pokrajinski sekretarijat za rad, zapošljavanje i ravnopravnost polova, Novi Sad, Bulevar Mihajla Pupina 16, poštom ili lično preko pisarnice pokrajinskih organa, sa naznakom „Konkurs za dodelu bespovratnih sredstava gradovima i opštinama sa teritorije AP Vojvodine za sufinansiranje nabavke montažnih suvenirnica“.

4. Nepotpune i neblagovremene prijave neće se razmatrati.

5. Odluku o dodeli sredstava za sufinansiranje nabavke montažne suvenirnice donosi Pokrajinski sekretar za rad, zapošljavanje i ravnopravnost polova na predlog Komisije.

6. Nakon donete odluke o sufinansiranju nabavke montažne suvenirnice, izabrani podnosilac prijave se poziva da potpiše ugovor sa Pokrajinskim sekretarijatom za rad, zapošljavanje i ravnopravnost polova. Ukoliko se podnosilac prijave ne odazove pozivu za potpisivanje ugovora u roku od 15 dana od dana obaveštenja, smatraće se da je odustao od potpisivanja ugovora.

Konkurs je otvoren do 10.10.2011. godine, odnosno do utroška sredstava predviđenih za ovu namenu.

Sve dodatne informacije u vezi sa realizacijom Konkursa mogu se dobiti u Pokrajinskom sekretarijatu za rad, zapošljavanje i ravnopravnost polova na telefon 021/487 46 10.

Link