Javni poziv za podršku 2 poslovna plana

Konkursi

BALKAN CHILDREN AND YOUTH FOUNDATION
Javni poziv za podršku 2 poslovna plana

Za podršku 2 poslovna plana u ukupnom iznosu od 4.000 EUR. Ovaj poziv je namenjen nezaposlenim mladim osobama iz Srbije, starosti od 18-26 godina, koji imaju ideje kako da otpočnu sopstveni posao. Poslovni plan treba da bude namenjen mladim ljudima i treba da odražava aktuelne tržišne trendove u Srbiji. Period implementacije programa će trajati jednu godinu i BCYF je spreman da podrzi pojedince koji pruže najbolji:

  • Opis i obja{njenje održljivosti njihovih poslovnih ideja
  • Dokaz o visokom nivou radne sposobnosti vezane za poslovnu zajednicu u Srbiji
  • Dokaz o njihovom iskustvu potrebnom za potpunu podršku realizaciji njihovih poslovnih ideja
  • Informacije o treninzima za sticanje potrebnih veština ili o poslovnom znanju za li~ni, organizacioni i profesionalni razvoj
  • Informacije o tome: ko su njihovi klijenti, rezultatima istraživanja trzhišta, detaljno objašnjenje zašto smatraju da će njihove poslovne ideje imati uspeha na trzhištu, detaljan opis ciljnih grupa i pozicioniranja na složenom lokalnom tržištu u  sadašnjem, vrlo izazovnom periodu.

Kao dodatni kriterijum u postupku donošenja odluke o odobravanju prijave bice razmatrani i geografski kriterijum kao i kriterijum na koju se privrednu oblast poslovni plan odnosi. Prednost će biti data prijavama koje dolaze izvan Beograda.

Cilj akcije jeste poboljšanje mogućnosti pristupa mladim ljudima u lokalnu poslovnu zajednicu.

Formulari za prijavu mogu se pronaci na web stranici www.balkanyouth.org. Popunjene formulare i drugu prateću dokumentaciju poslati Izvršnom Asistentu BCYF Mr. Kristjan Đambar na e-mail: kristjan@balkanyouth.org

Rok za podnošenje: 30. novembar 2009