Hypo banka ponudila auto kredite i za polovna vozila

Vesti

HYPO BANKA
Hypo banka ponudila auto kredite i za polovna vozila

Hypo Alpe Adria banka Beograd od 25. marta 2008. godine počinje da odobrava auto kredite po izmenjenim, znatno povoljnijim uslovima. Građani kredite mogu uzeti za kupovinu novih motornih vozila, vrednosti do 50.000 EUR, kao i polovnih automobila čija vrednost nije veća od 25.000 EUR, bez obzira na starost vozila, navedeno je u saopštenju banke.

Kredite čiji je iznos do 10.000 EUR, odnosno 16.000 švajcarskih franaka, banka odobrava bez žiranata, zaloge na vozilo i obaveznog Kasko osiguranja, nevedeno je u saopštenju.

Nominalna kamatna stopa za ovu vrstu pozajmica je 8,50% godišnje (EKS od 10,94%) ako su indeksirane u švajcarskim francima, a 9,50% godišnje (EKS od 12,26%) ukoliko imaju valutnu klauzulu u evrima, za klijente sa tekućim računom u Hypo banci. Rok otplate kredita je do sedam godina.

Hypo auto krediti omogućavaju kupovinu putničkih motornih vozila od pravnih lica, na osnovu profakture ovlašćenog prodavca automobila, a isto tako i od fizičkih lica na osnovu ugovora o kupoprodaji automobila između fizičkih lica.