Dan dobavljača 2019 – Agrobiznis

Vesti

Poštovane koleginice i kolege,

Veliko nam je zadovoljstvo da Vas pozovemo da učestvujete na događaju Dan dobavljača – Agrobiznis 2019, u organizaciji Razvojne agencije Vojvodine – RAV. Događaj će okupiti domaće kompanije, strane investitore koji posluju na teritoriji AP Vojvodine, kao i strane kompanije iz sektora poljoprivrede – sa fokusom na prehrambenu i prerađivačku industriju.

Cilj ovog događaja je da povežemo domaće i strane privrednike, povećamo izvozni potencijal domaćih kompanija i da ih podstaknemo da uđu u dobavljačke lance stranih kompanija, bilo da posluju na teritoriji APV ili u inostranstvu. Očekujemo 200 + učesnika iz vodećih kompanija iz Srbije i inostranstva.

Datum održavanja: 9. april 2019 godine.
Mesto održavanja: Kongresni centar „Master”, Novi Sad Master centar
Kotizacija: Učešće je besplatno
Događaj se sastoji od B2B sesija, s pauzama za osveženje i ručak.

Prošlogodišnji Dan dobavljača – Agrobiznis 2018 je bio izuzetno uspešan. Održano je preko 350 B2B sastanaka između trgovinskih lanaca i većih proizvođača, sa malim i srednjim preduzećima, mahom iz prehrambene i prerađivačke industrije. Više informacija o Danu dobavljača – Agrobiznis 2018, kao i iskustva učesnika možete pronaći na ovom linku: Dan dobavljača 2018

Bila bi nam izuzetna čast da prihvatite naš poziv i budete deo ovogodišnjeg velikog okupljanja domaćih i stranih agrobiznis kompanija, i nadamo se da će to rezultirati novim partnerstvima i poslovnim uspesima. Kompanije koje su već potvrdile svoje prisustvo na B2B sastancima između ostalih između ostalih su: Univereksport, Delez, Maksi, Tempo, Šop&Go, Sinagoga, Mikromarket, Imlek, PerSu, MK Komerc (poljoprivreda), Ajduk Agrar, Voćar Slankamen, Agromarket, Tamiška i drugi.

Registraciju možete izvršiti putem linka Registracija ili popunjavanjem registracinog formulara koji se nalazi u prilogu i njegovim slanjem na zivko.planic@rav.org.rs

Molimo Vas da nam odgovor o učešću pošaljete najkasnije do 25. marta 2019. godine.

Za sve dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju.