Poziv za medije

Vesti

Palić, 27.septembar 2012 – USAID projekat održivog lokalnog razvoja  i Pokrajinski sekretarijat za međuregionalnu saradnju i lokalnu samoupravu su kroz projekat “Diverzifikacija poljoprivredne proizvodnje i praćenje kvaliteta novih kultura” podržali regionalni razvoj poljoprivrede i razvoj ruralnih područja međuopštinskog partnerstva Subotice, Sombora i Kanjiže. U okviru projekta urađena je Studija opravdanosti i izbora kulture kao i model zasnivanja održive proizvodnje. Studija je dala odgovore na pitanja koje vrste novih kultura donose najveće zarade poljoprivrednim proizvođačima, koje plantaže treba uspostaviti, postoji li opravdanost nabavke opreme za  laboratoriju za kontrolu kvaliteta i sertifikovanja izvoza. Na predstavljanju Studije biće reči i o uspostavljanju Međuopštinske kancelarije za ruralni razvoj u Subotici.

KADA ?
Četvrtak, 27. septembar 2012, od 11 sati. Novinari koji izveštavaju sa događaja mole se da dođu najkasnije do 11 sati i 10 minuta. Izjave za medije učesnici će davati  u period od 11:15 do 11:30  sati a snimateljima će biti omogućeno da snime uvodni deo prezentacije  (od 11 sati i 30 minuta).

GDE ?
Hotel „Prezident“, Palić

Osoba za kontakt : Marija Lazić, odnosi sa javnošću USAID projekta održivog lokalnog razvoja, 065 6156920, mlazic@lokalnirazvoj.rs