b2fair SME Forum 2011.

Vesti

U Luksemburgu u periodu 10-11. februara 2011. godine, u organizaciji Privredne komore Luksemburga, održati poslovni susreti preduzeća pod nazivom b2fair SME Forum 2011. Ova manifestacija je posvećena uspostavljanju kontakata i stimulisanju saradnje između preduzeća iz Velike evropske regije (koju čine Rhineland-Palatinate (Nemačka), Saarland (Nemačka), Lorraine (Francuska), Wallonia (Belgija) i Luksemburg) i preduzeća drugih zainteresovanih zemalja (za sada su učešće privrednih subjekata najavile Poljska, Rumunija, Italija, Turska, Belgija, Francuska, Slovačka, Kina, Češka Republika, Nemačka, Ruska Federacija, kao i Srbija).

Poslovni forum okuplja preduzeća iz sledećih sektora:
–    mašinogradnja i metalurgija
–    građevinarstvo
–    prehrambena industrija
–    poslovne usluge (konsultantske, marketinške, IT usluge, finansije i osiguranje, edukacija, nekretnine, itd.)
–    ekologija i zaštita životne sredine

a sektor transporta i logistike je ove godine u fokusu foruma, pa se očekuje naročito veliki broj preduzeća koja se bave ovom aktivnošću. Ujedno, biće održani i seminari na temu “Upravljanje transportom i logistikom“.

Manifestacija b2fair SME Forum 2011 za cilj ima realizaciju što većeg broja bilateralnih poslovnih sastanaka preduzeća. Listu do sada prijavljenih učesnika možete videti na  www.b2fair.com/smeforum2011.

Kotizacija za učešće u manifestaciji iznosi 175€ i uključuje ugovaranje bilateralnih sastanaka i asistenciju pri njihovoj realizaciji, upis u elektronski i štampani katalog privrednih susreta b2fair, učešće na konferencijama i okruglim stolovima, učešće na ceremoniji otvaranja i zatvaranja poslovnog foruma (kokteli), osveženje tokom bilateralnih susreta.

Uplata kotizacije je uslov za on-line registraciju i dobijanje username i password za zakazivanje bilateralnih razgovora. Instrukcije za uplatu kotizacije ćete dobiti po dostavljanju prijavnog lista. Uplaćena kotizacija se ne vraća u slučaju odustajanja od učešća. Takođe, uspešna realizacija poslovnih sastanaka zahteva znanje barem engleskog jezika.

Privredna komora Srbije će se potruditi da put i smeštaj delegacije organizuje pod najpovoljnijim uslovima (avionski prevoz, noćenje sa doručkom u hotelu sa 3 zvezdice). Prema preliminarnoj proceni, troškovi puta i smeštaja na bazi tri noćenja sa doručkom bi trebalo da iznose oko 600 €.

Ukoliko ste zainteresovani da uzmete učešće u ovoj manifestaciji, molimo Vas da nam što pre pošaljete na faks: 011/3248-060 ili na e-mail: mirjana.kovacevic@pks.rs, odnosno olivera.kominac@pks.rs godine popunjen Prijavni list koji Vam dostavljamo u prilogu. Sve dodatne informacije o prijavi učešća možete dobiti na telefone 011/3300-959 i 011/3300-900 lokal 310, od Mirjane Kovačević ili Olivere Kominac.

Link