II Sajam lokalne samouprave u Srbiji od 10 -12. novembra u Beogradu

Vesti

Ministarstvo za državnu upravu i lokalnu samoupravu, grad Beograd i Stalna konferencija gradova i opština pozivaju vas na II Sajam lokalne samouprave u Srbiji, od 10 – 12. novembra s početkom u 12 časova, Hala sportova – Novi Beograd (Pariske komune 20).

Predsednik Republike Srbije Boris Tadić otvoriće sajam 10. novembra u 12 časova, zajedno sa ministrom za državnu upravu i lokalnu samoupravu Milanom Markovićem i gradonačelnikom Beograda Draganom Đilasom.

Sajam će okupiti 90 lokalnih samouprava koje će predstaviti svoje privredne, kulturne, turističke i druge potencijale, a biće prisutan i veliki broj gostiju iz okruženja, donatora, poslovnih banaka, privrednih subjekata sa kojima lokalne samouprave sarađuju.

Tokom trodnevnog sajma biće organizovano nekoliko panel diskusija iz različitih oblasti.

Ovaj sajam će biti idealna prilika da opštine i gradovi u Republici Srbiji, prikažu svoje aktivnosti i predstave svoje resurse i potencijale za sve zainteresovane kompanije, investitore i donatore.

Molimo zainteresovane medije da do 8,30 časova 10. novembra pošalju akreditacije za novinare, snimatelje i fotoreportere (ime, prezime, medijska kuća, JMBG) putem elektronske pošte nikica.vukadin@mduls.gov.rs ili faksa 011/2685-396, 011/2685-396.