Oktatásra vonatkozó pályázati felhívás

Pályázatok

oktatasMAGYAR NEMZETI TANÁCS

Oktatásra vonatkozó pályázati támogatás   

1. A pályázat formája: nyílt pályázat.

2. A pályázati kiírás alapján kiosztásra kerülő támogatás összesen 3.950.000,00 (azaz: hárommilliókilencszázötvenezer) dinár,amelyből 2.450.000,00 dinár összegre a kiemelt jelentőségű, a társalapított valamint a társalapítás alatt álló közoktatási intézmények pályázhatnak, 1.500.000,00 dinár összegre pedig egyéb, magyarul illetve magyar nyelven is oktató közoktatási intézmények pályázhatnak.
Az ezen pályázati kiírásban szereplő összeg abban az esetben kerül kiosztásra, amennyiben a forrásösszeg a szerződéskötések előtt rendelkezésre áll.

3. A támogatás vissza nem térítendő.
A támogatás igényelhető: működésre, programra, eszközbeszerzésre, infrastruktúra fejlesztésre (A megítélt és folyósított támogatások kizárólag a

Támogató által meghatározott célokra fordíthatók. Egyéb célú, a pályázatban megfogalmazottaktól eltérő felhasználáshoz a Támogató írásos jóváhagyását kell kérni. Ilyen jóváhagyást a Tanács elnöke adhat írásos formában).

A támogatás igényelhető elő és utófinanszírozásra egyaránt.

A támogatás alsó határa: 20.000,00 dinár.

A pályázat tárgyának 2013. szeptember 1-je és november 30-a között kell megvalósulnia. A jelentést az odaítélt eszközök felhasználásáról a pályázat tárgyának lebonyolításától számított 15 napon belül, de legkésőbb 2013. december 15-ig szükséges leadni a Szekeres László Alapítványnak.

4. A jelen határozat alapján meghirdetett támogatási pályázaton pályázhatnak:
–    2.450.000,00 dinár összegre a kiemelt jelentőségű, a társalapított valamint a          társalapítás alatt álló közoktatási intézmények,
–    1.500.000,00 dinárra pedig egyéb, magyarul illetve magyar nyelven is oktató        közoktatási intézmények.

A meghirdetett támogatási pályázaton a pályázók egy kérelmet adhatnak át.

A pályázatok benyújtási határideje: 2013. október 15., 16 óra,

Részletesebben