Üzlet a Kárpát-medencében – Piacbővítés magyarul

Hírek

trainingVállalkozásfejlesztési tréningsorozat kárpát-medencei magyar vállalkozók számára

2013 októberében a Nemzetgazdasági Minisztérium támogatásával, a Kárpát Régió Üzleti Hálózat Zrt. és a Piac&Profit közös rendezvénysorozatot indít, melynek célja, hogy a Kárpát-medence kisés
középvállalkozói között hidat képezve segítséget nyújtson a határon átívelő kereskedelmi és befektetési kapcsolatok kibővítéséhez és eredményes működéséhez.
A tréningsorozat a határon túli vállalkozásokat üzletépítési, gazdálkodási, külpiaci és marketing ismeretekkel segíti annak érdekében, hogy üzleti elképzelésieknek megfelelő partnerekre, piacokra és forrásokra találjanak a térség országaiban.

A neves előadókkal megvalósuló komplex tréningsorozat 3 képzést foglal magában a következő témákkal:
1. Menedzsment ismeretek
Üzleti környezet, cégépítés, piacelemzés-piackutatás, változásmenedzsment, innováció, finanszírozás, üzleti tervezés, szervezetfejlesztés, értékesítés.

2. Külpiaci ismeretek
Exportstratégia készítése, üzleti partnerkeresés, hogyan váljunk befektetőképessé – tőkebevonás, hatékony kiállítási részvétel, cégépítés külföldön.

3. Marketing ismeretek
Célcsoportok definiálása, E-marketing és kereskedés a weben, brandépítés, üzleti közösségekhez tartozás, szerepvállalás szakmai szervezetekben, franchise, arculati kézikönyv.

Az eseménysorozatnak 2013-ban 5 helyszín ad otthont. Beregszász, Kolozsvár, Csíkszereda, Kassa és Szabadka!

Szabadkán az Elitte-Palic-ban október 24-25., majd november 13-14. és végül december 4-5. között kerül sor a képzésekre.

A részvétel térítésmentes, az utazás és szállás költségeit a résztvevők állják.
A Piac & Profit üzleti magazin minden résztvevőnek egy éves előfizetést ajánl fel a magazin digitális számára.

A részvétel feltétele a www.crbnetwork.eu holnapon történő regisztráció, valamint az ott található jelentkezési lap elküldése a laszlo.gyenizse@crbnetwork.eu címre, amelyen részletes információ is
kérhető.

A határon túli vállalkozások az adott városban működő vagy ahhoz legközelebb eső Kárpát Régió Üzleti Hálózat helyi irodájában jelentkezhetnek, az e-mail címek és a telefonszámok elérhetőek weboldalunkon: http://www.crbnetwork.eu/11-Kapcsolat

Természetesen nincs akadálya annak, hogy a három képzésből akár csak egyen jelenjenek meg, de a komplex tudás megszerzése érdekében javasoljuk a teljes tréningsorozaton való részvételt.

Részletek