Tájékoztatásra vonatkozó pályázati támogatás

Pályázatok

mediaMAGYAR NEMZETI TANÁCS

Tájékoztatásra vonatkozó, 2013 évben másodízben odaítélendő pályázati támogatás   

1. A pályázat formája: nyíltpályázat.

2. A pályázati kiírás alapján kiosztásra kerülő támogatás: 820.000,00 (azaz: nyolcszázhúszezer) dinár.

3. A támogatás vissza nem térítendő.

A támogatás igényelhető: működésre, köztájékoztatási tartalmak gyártási költségeinek teljes vagy részbeni pénzelésére, eszközbeszerzésre (A megítélt és folyósított támogatások kizárólag a Támogató által meghatározott célokra fordíthatók. Egyéb célú, a pályázatban megfogalmazottaktól eltérő felhasználáshoz a Támogató írásos jóváhagyását kell kérni. Ilyen jóváhagyást a Tanács elnöke adhat írásos formában).

A támogatás előfinanszírozásra igényelhető.

A támogatás felső határa: 100.000,00 dinár.

A pályázat tárgyának ebben az évben kell megvalósulnia. A jelentést az odaítélt eszközök felhasználásáról a naptári év november 30-ig szükséges leadni a Szekeres László Alapítványnak.

4. A jelen határozat alapján meghirdetett támogatási pályázaton pályázhatnak azon jogi személyek, melyeknél a Magyar Nemzeti Tanács nem rendelkezik alapítói vagy társalapítói státusszal a következők szerint:
–          Vajdaság területén magyar nyelvű köztájékoztatási tartalomszolgáltató, a médianyilvántartásban bejegyzett, időszakosan (hetente, kéthetente, havonta, többhavonta) megjelenő, nyomtatott sajtót működtető jogi személyek,
–          Vajdasági székhelyű, magyar nyelvű köztájékoztatási tartalomszolgáltató, helyi vagy körzeti sugárzási engedéllyel rendelkező rádiót működtető jogi személyek,
–          Vajdasági székhelyű, magyar nyelvű köztájékoztatási tartalomszolgáltató, helyi vagy körzeti földi és/vagy kábel-sugárzási engedéllyel rendelkező televíziót működtető jogi személyek.
A meghirdetett támogatási pályázaton a pályázók egy kérelmet adhatnak át.

A pályázati felhívás 2013. október 15-ig áll nyitva.

Részletek