Magyarkanizsa: Hétfőtől terepen a falugazdászok

Hírek

advice2Segítenek a község termelőinek a dokumentációk kitöltésében

Kezdődik a bejegyzett mezőgazdasági családi gazdaságok idei évre szóló változásainak bejelentése, valamint gazdaságok első bejegyzése.

A magyarkanizsai község Agrár Uniójának falugazdászai – akárcsak a korábbi években – most is a gazdák segítségére lesznek a dokumentációk kitöltésében, és el is juttatják a papírokat az Államkincstár magyarkanizsai fiókjához.

Holnap (hétfőn) Sóti Milutinovics Izabella 8-tól 14 óráig várja a termelőket a helyi közösség épületében, Kovács Andrea pedig 7.30-tól 14-ig a kispiaci helyi közösségben. Mindkét falugazdász a terepen lesz, kedden Tóthfaluban 8-tól 13-ig a helyi közösségben, Horgoson a Horgosi Termelők Klubjában, szerdán Oromhegyesen 8-tól 12-ig, Kispiacon 7.30-tól 14-ig, csütörtökön Magyarkanizsán a falugazdász irodában 8-tól 13-ig, Martonoson a helyi közösségben 8-tól 13-ig, pénteken Adorjánon a helyi közösségben 8-tól 13-ig, és Magyarkanizsán is ugyanebben az időben fogadják a gazdákat.

Ebben a sorrendben dolgoznak egészen március 29-éig. Magyarkanizsán a falugazdász-irodában (Dózsa György utca 4., a betegsegélyző mellett) mindennap lehet jelentkezni.

Az oromi, újfalusi és völgyesi termelők részére hétfőn és kedden Mihályi Gizella az oromi Tűzoltó-otthonban tart ügyfélfogadást.
(Ma)

Forrás: VajdaságMA