Nyílt pályázat mеzőgazdasági tevékenységet folytató civil szervezetek projektumainak támogatására

Pályázatok

MAGYARKANIZSA KÖZSÉG

Nyílt pályázat mеzőgazdasági tevékenységet folytató civil szervezetek projektumainak támogatására a magyarkanizsai községi költségvetésből

A mеzőgazdasági tevékenységet folytató civil szervezetek projektumainak  a 2013. évi magyarkanizsai községi költségvetésből való támogatására szánt, föl nem osztott eszközök teljes összege: 2.000.000,00 dinár.

A jelen pályázat szerinti eszközöket – a civilszervezeti projektumok költségvetési támogatásának módjáról szóló rendelettel (Magyarkanizsa Község Hiv. Lapja, 12/2008. sz.) összhangban –  mezőgazdasági tevékenységet folytató civil szervezetek kapják, olyan gazdasági tevékenységek ösztönzése és fejlesztése céljából létrehozott projektumok megvalósítására, mint amilyen a rendezvények szervezése, ismeretterjesztő anyagok kiadása, érdekvédelem, edukáció és szaktanácsadás, marketing, kiállításokon való részvétel, önszerveződés serkentése (szövetkezések, vállalkozások, ritka mesterségek, családi farmok), határon átívelő programok lebonyolítása és hasonlók.

A pályázaton olyan civil szervezetek (állampolgári csoportok) jogosultak részt venni, amelyeknek bejegyzése a magyarkanizsai önkormányzat területére szól, itt székhelyük vagy fiókszervezetük van, illetve községi – mint, községközi, köztársasági szervezetek – a magyarkanizsai önkormányzat területén fejtik ki működésüket (a továbbiakban: civil szervezetek).

Egy-egy civil szervezet legfeljebb két projektummal pályázhat, a magyarkanizsai községi költségvetésből pedig csak egy projektumának támogatására ítélhető oda eszköz.

A projektumot a magyarkanizsai önkormányzat területén kell megvalósítani.

A projektumot  2013. december. 31-éig be kell fejezni és ugyanezen határidőn belül a projektum tételes elszámolását is át kell adni.

A jóváhogyott pénzeszközök nem rendeltetésszerű felhasználása esetében, a pénzeszközöket igénybe vevők, a számukra kifizetett pénzeszközöket kötelesek viszafizetni.

Az a civil szervezet, amely az eszámolást nem nyújtja be, a következő három évben nem részesülhet ilyen támogatásban, illetve a pályázati részvételét figyelmen kívül kell hagyni.

A civilszervezet a projektérték 10%-ának megfelelő pénzbeli önerőt köteles biztosítani.

A pályázatokat az erre rendszeresített formanyomtatványon kell benyújtani, amely elválaszthatatlan része a pályázati dokumentációnak.

A pályázati dokumentáció munkanapokon 7.00 és 15.00 óra között a Magyarkanizsai Közigatási Hivatal (Fő tér 1) ügyfélfogadó központjában (2. szoba – 7. asztal) vehető át, illetve letölthető a magyarkanizsai önkormányzat hivatalos honlapjáról (www.kanjiza.rs).

A pályázati dokumentáció a következőket tartalmazza:
1. pályázati nyomtatvány
2. a projektkoordinátor és a fő munkatársak életrajza
3. a szervezet bejegyzési határozatának fénymásolata
4. az alapító okirat (az alapszabály) fénymásolata.

A pályázatokat zárt borítékban MEZŐGAZDASÁGI CIVIL SZERVEZETEK NYILT PÁLYÁZATA megjelöléssel a Fő tér 1 szám, 24420 Magyarkanizsa címre postai úton vagy a Magyarkanizsai Községi Közigazgatási Hivatal ügyfélfogadó irodájában átadva kell benyújtani.
A nyílt pályázatról további felvilágosítás a 875-166-os telefonszám 303-as mellékén, ifj. Bimbó Mihálytól kapható.

Pályázási határidő: 2013. február 07.,  15.00 óra.

Link