Kérdezőbiztosokat keresnek Magyarkanizsán

Pályázatok

Magyarkanizsán a városházán és a falvakban a helyi hivatalban lehet jelentkezni

Mezőgazdasági összeírást tart a Köztársasági Statisztikai Hivatal az október 1. és december 15. közötti időszakban. A munka végzéséhez kérdezőbiztosokat keresnek, akik augusztus 10-étől 14-éig jelentkezhetnek személyesen Magyarkanizsán a városháza 10-es számú irodájában, valamint a falvak helyi irodáiban 8-tól 16 óráig.

Alapkövetelmények: a jelöltek a Szerb Köztársaság állampolgárai, betöltötték 18. életévüket, legalább középiskolai végzettségük van, jól ismerik a település területét, olvasható a kézírásuk, és nem folyik ellenük bűnvádi eljárás.

Előnyt élveznek, akik mezőgazdasági szakképesítéssel rendelkeznek és akik kérdezőbiztosként részt vettek a 2011. évi népszámlálásban vagy más, a Köztársasági Statisztikai Hivatal által az utóbbi három évben végzett statisztikai felmérésben.

A szűkebb körbe beválasztott jelöltek ötnapos képzésben részesülnek a szeptember 17. és 26. közötti időszakban. A képzés helyszínét az önkormányzati népszámláló bizottság jelöli ki. A kérdezőbiztosok végleges kiválasztására a képzés befejeztével kerül sor.

A jelöltkiválasztás módjáról, a mezőgazdaság-összeírás kérdezőbiztosainak feladatairól részletesebben a statisztikai intézet honlapján lehet tájékozódni (www.stat.gov.rs”).

A felhívás szövege

Forrás: Magyar Szó

M. M.