Regionalni poslovni forum

Vesti

Skupština evropskih regija i Skupština Autonomne pokrajine Vojvodine u saradnji sa Privrednom komorom Vojvodine, Razvojnom agencijom Vojvodine i Evropskom mrežom preduzetnika, organizuju Regionalni poslovni forum od 25. do 27. septembra 2018. godine.

Učesnici foruma su regionalne privredne komore, regionalne razvojne agencije i/ili druge institucije koje pružaju podršku za razvoj malih i srednjih preduzeća i poboljšanje ekonomske klime za poslovanje i nove investicije.

Regionalni poslovni forum vam nudi mogućnost da iznesete i predstavite vaš poslovni potencijal i ideje i da se povežete sa kompanijama i institucijama koje podržavaju razvoj poslovne klime i priliv novih investicija.

Međunarodni događaj pruža dodatnu podršku kompanijama da pronađu međunarodnog partnera. Učesnicima će biti ponuđena mogućnost zakazivanja i održavanja B2B sastanaka s kompanijama i institucijama učesnicima foruma prema sopstvenim potrebama, a na osnovu informacija o registrovanim učesnicima.

Sektori koji će biti predstavljeni su:
• Poljoprivreda i prehrambena industrija
• Metalo-prerađivačka industrija
• Turizam

Platforma za organizaciju „jedan na jedan“ sastanaka je dostupna klikom na link http://rbf2018novisad.talkb2b.net/ i pruža mogućnost za promociju poslovne saradnje između regiona, uključujući sporazume o slobodnoj trgovini i proizvodnji, udružene projekte tj. zajednička ulaganja i zajednički pristup trećim tržištima, kao i razmenu tehnologija i znanja i saradnju u projektima sa visokim stepenom konkurencije i inovacija, finansiranih od strane EU i drugih donatora.
Za dodatne informacije molimo posetite: rbf.vojvodina.gov.rs ili kontaktirajte: rbf2018@skupstinavojvodine.gov.rs