Javni poziv za predstavnike organizacija civilnog društva za učešće na treningu “STANOVANJE ROMA“

Konkursi

KANCELARIJA ZA LJUDSKA I MANJINSKA PRAVA REPUBLIKE SRBIJE

Javni poziv za predstavnike organizacija civilnog društva za učešće na treningu “STANOVANJE ROMA – uloga organizacija civilnog društva u procesu unapređenja životnih i stambenih uslova romskih porodica koje žive u podstandardnim naseljima”

Pozivaju se predstavnici/e udruženja koja imaju za cilj unapređenje i zaštitu položaja romske nacionalne manjine, kao i drugih organizacija civilnog društva (OCD) koji deluju u oblastima od značaja za povećanje socijalne inkluzije ranjivih i marginalizovanih grupa da se prijave za učešće na treningu “STANOVANJE ROMA – uloga civilnog društva u procesu unapređenja životnih i stambenih uslova romskih porodica koje žive u podstandardnim naseljima”, koji će biti realizovan tokom aprila 2019. godine .

Trening se realizuje u okviru projekta “Tehnička pomoć za unapređenje životnih i stambenih uslova romske populacije u neformalnim naseljima – STANOVANJE ROMA” koji je finansiran od strane EU i sufinansiran iz budžeta Republike Srbije. Korisnici Projekta, kojim upravlja Sektor za ugovaranje i finansiranje programa iz sredstava EU (CFCU) su Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture i Kancelarija za ljudska i manjinska prava Republike Srbije.

Javni poziv je otvoren do ponedeljka, 18. februara 2019. godine.

Svi zainteresovani učesnici su obavezni da popunjeni obrazac za prijavu dostave najkasnije do navedenog roka na e-mail: office@romahousing.rs sa naslovom “Stanovanje Roma – prijava ______( naziv OCD) za učešće na obuci za OCD”.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti Brankici Jeremić, K2 ekspertu Projekta. Kontakt tel: 011/4038734 i 011/3348280

Detaljnije