Konkurs za omladinske volonterske projekte

Konkursi

MINISTARSTVA OMLADINE I SPORTA

Konkurs za omladinske volonterske projekte u Srednjebanatskom, Severnobačkom i Severnobanatskom okrugu

U okviru programa Ministarstva omladine i sporta – MLADI SU ZAKON, Omladinski klub Novog Bečeja sprovodi projekat „Resurs centar za Srednjebanatski, Severnobački i Severnobanatski okrug“. Projekat traje 5 meseci i podrazumeva pružanje finansijske podrške omladinskim volonterskim projektima na teritoriji odabrane grupe okruga. Pod omladinskim volonterskim projektima se podrazumevaju kratkoročne volonterske aktivnosti koje doprinose pozitivnim promenama u lokalnoj zajednici i koje pružaju odgovor na probleme i potrebe društva, a koje realizuju mladi uzrasta od 15 do 30 godina. Pored navedenog, projektnim aktivnostima planirano je i osnaživanje mladih putem obuke za pisanje projektima i upravljanja projektnim ciklusom, kao i informisanje cheap windows 10 product key online o volonterskim kampovima koji se realizuju na teritoriji Republike Srbije.

Konkurs na koji mogu da se prijave udruženja mladih koja su upisana u Jedinstvenu evidenciju Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije i neformalne omladinske grupe sa teritorije tri okruga, otvoren je do 18.jula 2017.godine. Vrednost jednog omladinskog volonterskog projekta može iznositi između 30.000,00 i 100.000,00 dinara, a ukupan iznos sredstava opredeljen za ove namene je 600.000,00 dinara.

Za više informacija posetite sajt Omladinskog kluba Novog Bečeja: http://klubnbo.org.rs/novinbo/blog/konkurs-za-finansiranje-omladinskih-volonterskih-projekata-u-cilju-podsticanja-aktivizma-i-volontiranja-mladih/ .

Projekat se finansira sredstvima Ministarstva omladine i sporta, a njegova ukupna vrednost je 1.199.750,00dinra.

Link: http://klubnbo.org.rs/novinbo/blog/konkurs-za-finansiranje-omladinskih-volonterskih-projekata-u-cilju-podsticanja-aktivizma-i-volontiranja-mladih/

cheap windows 10 product key