Javni poziv za Programa podrške razvoju konkurentnosti mikro, malih i srednjih preduzeća, preduzetnika i zadruga

Konkursi

Small-and-Medium-EnterprisesNACIONALNA AGENCIJA ZA REGIONALNI RAZVOJ

Javni poziv za Programa podrške razvoju konkurentnosti mikro, malih i srednjih preduzeća, preduzetnika i zadruga u 2015.

Raspisan je javni poziv za prijavu projekata koji se realizuju u okviru Programa podrške razvoju konkurentnosti mikro, malih i srednjih preduzeća, preduzetnika i zadruga u 2015. godini.

Osnovni cilj Programa je jačanje konkurentnosti i inovativnosti mikro, malih i srednjih preduzeća, preduzetnika i zadruga kroz usklađivanje njihovog poslovanja sa zahtevima međunarodnih standarda poslovanja, unapređivanje poslovnih procesa, proizvoda i usluga i jačanje ljudskih resursa.

Svrha Programa je pružanje podrške uspešnim mikro, malim i srednjim preduzećima, preduzetnicima i zadrugama u poboljšanju pozicije na domaćem i stranom tržištu.

Program realizuje Nacionalna agencija za regionalni razvoj u saradnji sa akreditovanim regionalnim razvojnim agencijama.

Javni poziv za prijavu projekata je otvoren do 19. avgust 2015. godine, a uslove za podršku projektima, način prijave i obrasce možete videti na sajtu Nacionalne agencije za regionalni razvoj.

Detaljnije