Népszerűsítő előadás a vállalkozói szellem ösztönzésére

Hírek

Panonreg Godina preduzetnistva RAS

A szabadkai PANONREG Regionális Fejlesztési Ügynökség együttműködve a szabadkai Vállalkozók Egyesületével a szokásos aktivitásai keretében, amelyek a vállalkozásfejlesztés támogatására vonatkoznak, népszerűsítő előadást szervez:

TÁMOGATÓ TEVÉKENYSÉGEK A VÁLLALKOZÓI SZELLEM ÖSZTÖNZÉSÉRE

A népszerűsítő előadás 2016. május 24-én (kedd) kerül megtartásra 18:00 órai kezdettel.
Az előadás helye: Általános Vállalkozók Egyesülete Magyarkanizsa, Gesztenyefasor utca 32.

A népszerűsítő előadás célja, hogy tájékoztatást nyújtson a vállalkozóknak a „Godina preduzetništva 2016“ támogatói programról és az aktuális pályázatokról.

1.    A Panonreg Regionális Fejlesztési ügynökség tevékenységének megismertetése
2.    A „Godina preduzetništva 2016“ támogatói program és a www.godinapreduzetnistva.rs  honlap bemutatása és megismertetése
3.    A Szerbiai Fejlesztési Alap által megjelentetett támogatások (Start up program) népszerűsítése
4.    A Szerbiai Fejlesztési Ügynökség által megjelentetett pályázatok népszerűsítése kezdő vállalkozóknak, gazdasági társaságoknak, cégeknek és vállalkozóknak
5.    Egyéb

A célközönség a község területén működő gazdasági társaságok, cégek és vállalkozók, akik szeretnék a versenyképességüket növelni és fejleszteni a programban való részvétellel.

A minőségi képzés érdekében, kérjük Önöket, hogy részvételüket erősítsék meg a következő
e-mail címen: kanjiza@panonreg.rs, vagy a 024/554-107-es, illetve a 063/31-55-69-es telefonszámokon, vagy személyesen helyi irodánkban, Fő tér 1. (Városháza, Magyarkanizsa, 32-es iroda)