Sportprogramok pénzellátása

Pályázatok

MAGYARKANIZSA KÖZSÉG

Nyílt pályázat sportprogramoknak a 2013. évi magyarkanizsai községi költségvetésből való pénzellátására

A 2013. évi magyarkanizsai községi költségvetésről szóló rendelet (Magyarkanizsa Község Hivatalos Lapja, 22/12. sz.) a Magyarkanizsa község érdekeit szolgáló sportprojektumok részbeni támogatására 10.000.000 dinár teljes összegű pénzeszközt vett tervbe.

A kérelmezők legföljebb két projektummal pályázhatnak.

A programban/projektumban foglalt tevékenységeket a naptári év végéig kell megvalósítani.

KÉRELMEZŐK

A sport terén fölmerülő igények pénzellátásának feltételeiről és módjáról szóló rendelettel (Magyarkanizsa Község Hivatalos Lapja, 1/11. sz.) összhangban a magyarkanizsai községi költségvetésből eszközökkel támogatni kért programokat/projektumokat a sportszervezetek, azaz klubok nyújtják be.

A kérelmezőnek az alábbi ÁLTALÁNOS FELTÉTELEKET kell teljesítenie:
•    hogy a székhelye Magyarkanizsa község területén legyen
•    hogy a tagja legyen a Magyarkanizsai Községi Sportszövetségnek
•    hogy rendelkezzen edző- és versenyteremmel, azaz pályával (a kérelemhez csatolni kell a bérleti, használati stb. szerződés fénymásolatát vagy az ingatlanlap fénymásolatát)
•    hogy a be legyen kapcsolódva a szakági szövetség rendes versenyrendszerébe (igazolásul csatolni kell csapatsport esetén a záró ligaközlönyt, illetve a pénzellátási rendszerbe bevont egyéni versenyek záróközlönyét)
•    hogy a klub elnöke és szervei érvényes megbízatással rendelkezzenek (csatolni kell azon ülések jegyzőkönyvének kivonatát, amelyen a klub elnökét és szerveit megválasztották).

A kérelmezőnek az alábbi KÜLÖNFELTÉTELEKET kell teljesítenie:
•    hogy a program/projektum körében a tevékenységüket közvetlenül megvalósító sportszakemberek a sportágazatban legalább középfokú végzettséggel és a szakági szövetség által kiadott megfelelő licenccel rendelkezzenek
•    hogy rendelkezzen szabályos tagnyilvántartással – amit a klub tagjai által, kiskorú klubtagok esetén az egyik szülő által aláírt klubtaglista csatolásával igazol.

A TÁMOGATOTT PROGRAMOK/PROJEKTUMOK

A magyarkanizsai községi költségvetés egészében vagy részben az alábbiakat támogatja:
1. sportklubok programjai/projektumai
2. sportrendezvények szervezése
3. iskolai sport programjai/projektumai
4. fogyatékkal élők sport- és testedző tevékenysége
5. testedző projektumok/programok.

A községi költségvetésből származó eszközökkel való rendelkezés módját és a szerződő felek kötelezettségeit a költségvetési eszközöket igénybe vevő és a magyarkanizsai polgármester által kötött szerződés rögzíti.

A KÉRELMEK BENYÚJTÁSÁNAK MÓDJA

A kérelmeket postai úton a Magyarkanizsai Községi Sportszövetség, Népkert 1 sz., 24420 Magyarkanizsa címre kell küldeni, vagy közvetlenül átadni a sportszövetség fenti címen található székhelyén.
4. A KÉRELMEK BENYÚJTÁSÁNAK ÉS ELBÍRÁLÁSÁNAK HATÁRIDEJE

A pályázat 2013. február 26-ig áll nyitva, és az önkormányzat világhálós honlapján, valamint a helyi sajtóban kell közzétenni.

Link