Hő-és hangszigetelő szakemberképzés Magyarkanizsán

Pályázatok

Hő-és hangszigetelő szakemberképzés a magyarkanizsai Cnesa Oktatási és Művelődési Intézményben

A képzés jelentősége és célja

Tekintettel ez egyre növekvő energiaárakra, valamint a pénzünk elértéktelenedésére egyre többen döntenek úgy, hogy lakóházukba való beruházással,  az épület szigetelésével próbálják csökkenteni havi kiadásaikat. Ezt fölismerve és a hőszigetelő szakemberek hiányára alapozva a magyarkanizsai Cnesa Oktatási és Művelődési Intézmény hő-és hangszigetelő képzést indít a Bethlen Gábor Alap támogatásával.

A képzés célcsoportja

A tanfolyamra olyan szakképesítéssel nem rendelkező egyéneket várunk, akik érdeklődnek az épületszigetelés szakszerű megismerése iránt, valamint akik számára ez a képzés munkahelyük megőrzésének egyik záloga, az itt szerzett szakképesítésükkel jelentősen növelni tudják munkerő-piaci értéküket.

Célunk olyan elméleti és gyakorlati felkészültséggel rendelkező szakemberek, szakmunkások képzése, akik képesek megfelelni a korszerű építőipari, épületenergetikai elvárásoknak, az itt szerzett gyakorlati és elméleti tudást hatékonyan és magabiztosan tudják alkalmazni munkahelyükön, valamint korszerű felkészültségük hozzájárul munkaerőpiaci értékük növekedéséhez, munkahelyük megtartásához.

A képzés időtartama 126 óra.

Képzési program

A képzés során megszerezhető kompetenciák:
•    Építőipari közös feladatok
•    Víz-, hő-és hangszigetelés készítése
•    Utólagos hangszigetelés készítése

A képzés létszáma korlátozott. A tanfolyam végén a hallgatók záróvizsgát tesznek.

A képzés tandíjmentes, a hallgatóknak csupán a vizsgaköltséget kell fizetniük.
Az érdeklődőket a 024 874 077-es telefonszámon várjuk, valamint a jelentkezési lap letölthető itt, melyet az alkotohaz@cnesa.rs címre kell eljutattni.

Jelentkezési határidő: november 5.

JELENTKEZÉSI LAP LETÖLTÉSE ITT!