Pályázati felhívás oktatási- és nevelési intézmények számára

Pályázatok

MAGYAR NEMZETI TANÁCS

Pályázati felhívás oktatási- és nevelési intézmények számára

A Magyar Nemzeti Tanács Közigazgatási Hivatala ez év május 31-ig folyamatos pályázatot hirdet az általa kiemelt jelentőségűnek nyilvánított, társalapított és olyan oktatási- és nevelési intézmények számára, amelyeknél az alapítói jogok átvétele kezdeményezve lett, melyeknek a Magyar Nemzeti Tanács költségvetésében 3.000.000,00 dinár van előirányozva erre a célra illetve a nem kiemelt, de többségében magyar oktatási- és nevelési intézmények és az olyan oktatási- és nevelési intézmények számára melyekben magyar nyelvű oktatás is folyik, a Hivatal 500.000,00 dinárt látott elő. Az említett összegeket a következőkre lehet megpályázni:
–    didaktikus eszközök beszerzése,
–    felszerelés beszerzése,
–    versenyszervezés – lebonyolítás,
–    jegyzetgyűjtemény írás,
–    könyvtárállomány bővítése,
–    kötelező szakmai továbbképzés,
–  egyéb, az intézmény rendeltetésszerű működése szempontjából elengedhetetlen, más forrásokból nem fedezhető sürgős költségek fedezésére.

A pályázati összegeket a támogatásra előrelátott keret (3.000.000,00 illetve 500.000,00 dinár) kimerüléséig ítéljük meg.

Kérjük, hogy kérelmeiket elektronikus formában, a rendszeresített pályázati űrlapon (excel formátum) juttassák el a következő e-mail címre: office@mnt.org.rs  valamint nyomtatott formában is az MNT Közigazgatási Hivatalába (Ago Mamužić utca 11/2, 24000 Szabadka).

Link