Bexpo Óbecsén

Hírek

Hatodik alkalommal rendezik meg Óbecsén azt a téli kiállítást és vásárt, amely a szervezők ígérete szerint az idén megújult tartalommal, több és színvonalasabb programmal várja az érdeklődőket.

A rendezvény szervezője a Mladost Sportközpont, az Iparosok Általános Egyesülete és a BUM, azaz az Óbecsei Fiatalok Társasága, akik azt állítják: a korábbi tapasztalatokból okulva az idén intenzívebb marketingtevékenységet folytatnak, a szervezésből is többen kiveszik a részüket, és a programok is komolyabbak lesznek. A fiatalokat is szeretnék megszólítani, számukra például – megkönnyítendő a pályaválasztást – lehetőséget nyújtanak bizonyos szakmák megismerésére, egyetemi hallgatók előadásokat tartanak a középiskolásoknak az egyetemi karokról, és szó esik majd a magánvállalkozások elindításával járó feladatokról, lehetőségekről és kockázatokról is.

Az idén először szerveznek mézespálinka-fesztivált, és lesz őzpaprikásfőző-verseny is. Ez utóbbira szerdáig lehet jelentkezni a sportközpontban, és a 2000 dináros benevezési díj fejében 3 kilogramm őzhúst kapnak a versenyzők.

A Bexpo Nemzetközi Kiállítás és Vásár házigazdája a Mladost Sportközpont lesz december 16-a és 18-a között, a belépés díjtalan.