UNOPS – Javni poziv za predloge inovativnih usluga socijalne inkluzije otvorenog tipa

Konkursi

UNOPS

Javni poziv za predloge inovativnih usluga socijalne inkluzije otvorenog tipa

Evropska unija i Kancelarija Ujedinjenih nacija za projektne usluge (UNOPS) u okviru programa „Podrška EU socijalnom stanovanju i aktivnoj inkluziji’’ (EU SHAI) objavljuju Javni poziv za predloge inovativnih usluga socijalne inkluzije na lokalu otvorenog tipa.

Opšti cilj Javnog poziva je da doprinese socijalnoj inkluziji najosetljivijih žena i muškaraca, devojčica i dečaka kroz uspostavljanje i/ili unapređenje inovativnih usluga socijalne inkluzije otvorenog tipa na lokalnom nivou, i na taj način doprinese procesu deinstitucionalizacije.

Pravo učešća imaju ustanove socijalne zaštite i organizacije civilnog društva.

Indikativni budžet Javnog poziva: 2.9 miliona USD

Rok za podnošenje predloga projekata: 30. septembar 2023. u 24.00

Dokumentacija
Sve informacije o javnom pozivu i dokumentacija za prijavljivanje dostupni su na ovoj stranici, u koloni Dokumenti.

Način prijave
Predlozi projekata se šalju elektronskim putem, a detaljna uputstva za slanje se nalaze u dokumentu 01. Call for Proposals_SHAI 01-2023.

Svima zainteresovanima biće omogućeno da dobiju odgovore na pitanja o Javnom pozivu na onlajn informativnim sesijama koje će biti organizovane 8, 15. i 22. avgusta 2023. godine u 11 časova. Informativnim sesijama se pristupa klikom na sledeći link: https://meet.google.com/nif-hyph-knd.

O Programu
Javni poziv se raspisuje u okviru programa „Podrška Evropske unije socijalnom stanovanju i aktivnoj inkluziji”, za koji je Evropska unija izdvojila 27 miliona evra. Program sprovodi Kancelarija Ujedinjenih nacija za projektne usluge (UNOPS) u partnerstvu sa Ministarstvom građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, Ministarstvom za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, i u saradnji sa Ministarstvom za ljudska i manjinska prava i društveni dijalog i Ministarstvom za evropske integracije.

Sva pitanja u vezi sa Javnim pozivom možete poslati na email adresu rsoc.cfp.clarifications@unops.org, do 15. septembra 2023. godine.

Detaljnije