Otvoren konkurs za program ZELENE IDEJE 2022

Konkursi

TRAG FONDACIJA

Otvoren konkurs za program ZELENE IDEJE 2022

Program ZELENE IDEJE usmeren je na podršku udruženim građanima u razvoju zelenih preduzetničkih ideja u Srbiji. Pod zelenim preduzetničkim idejama podrazumevamo inovativne ideje koje primenjuju tehnologije i znanja poslovnog sektora za organizovanje i zajedničko rešavanje društvenih problema, oslanjajući se na resurse iz zajednice i štiteći životnu sredinu u funkciji održivog razvoja.

Kroz program se, putem javnog konkursa, dodeljuju tri donacije od po 5.000,00 američkih dolara za udruženja građana, fondacije, zadužbine, zadruge i privredna društva koji planiraju da postanu solidarni preduzetnici ili su u solidarnom preduzetništvu početnici.

Poziv za podnošenje prijava otvoren je do 31. marta 2022. godine. Detaljni kriterijumi za prijavu su objašnjeni u dokumentu Uputstvo za prijavljivanje, a prijavne obrasce možete preuzeti ovde: Prijavni formular i obrazac za Budžet. Pre nego što pristupite popunjavanju prijave, molimo da pogledate smernice u Uputstvu za prijavljivanje, kao i dokument Definicije i pojašnjenje pojmova.

Za pitanja i dodatne informacije, kontaktirajte tim Trag fondacija putem e-maila zeleneideje@tragfondacija.org.

Program Zelene ideje se realizuje u partnerstvu sa Fondom braće Rokfeler i Balkan Green Foundation.

Detaljnije